Zorg ervoor dat ze [webpagina’s] snel laden, voor je gebruikers. Ik mik altijd op minder dan 2-3 seconden.
– John Mueller, Google (2016)

WordPress en WooCommerce hosting voor de veeleisende gebruiker

Ben jij online uitgever, heb je een WooCommerce webshop of ben je eigenaar van een WordPress website? Dan zijn twee dingen voor jou belangrijk: conversie en tijdsbesparing. Met de managed WordPress hosting van Savvii maak je het waar.

De hosting van Savvii, geoptimaliseerd voor WordPress, maakt je site veel sneller: belangrijk voor een hoger conversiepercentage én voor een hogere ranking in Google. Het draaien van een succesvolle website vereist brede kennis en veel tijd. Besteed daarom hosting uit aan onze WordPress specialisten. Bij ons krijg je een krachtig en overzichtelijk control panel, automatische core en plugin updates, staging-omgeving en one-click back-ups. Dit bespaart jou veel tijd en geeft je direct betere resultaten.

Veelgestelde vragen

Wordt mijn site sneller bij Savvii?

Wij hebben alle onderdelen van onze hostingstack geoptimaliseerd voor snelheid en zetten diverse caching technieken in. Daarmee draaien praktisch alle sites sneller bij Savvii dan bij de oude host en zijn ze beter bestand tegen piekbelasting. Probeer het zelf! Mocht je site niet sneller zijn dan kun je binnen 30 dagen gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie.

Kan ik jullie hosting gratis uitproberen zonder ergens aan vast te zitten?

Ja dat kan! Vraag een 14 dagen gratis proefperiode aan. Je krijgt dan een volledig functioneel pakket waarmee je eerst kunt kijken hoe goed jouw website presteert op ons platform. Het pakket wordt automatisch stopgezet.

Kan ik ook mijn e-mail en domein bij jullie regelen?

Nee. Wij doen één ding goed, en dat is WordPress hosting. Voor e-mail- en domeinregistratie zijn er al prima oplossingen op de markt. We helpen je graag op weg met enkele tips. Om je website naar Savvii te verhuizen hoef je je e-mail en domein niet te verhuizen, het grootste gedeelte van onze klanten laat e-mail- en domeinregistratie staan bij de huidige leverancier.

Kan ik jullie bereiken bij problemen buiten kantoortijden?

Jazeker, wij vinden het belangrijk om 24/7 bereikbaar te zijn voor klanten die dit nodig hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om in geval van nood ook buiten kantoortijden contact met ons op te nemen via een apart telefoonnummer. Klanten met een VPS kunnen dit nummer in het Savvii control panel terugvinden.

Hoeveel e-mails kan ik versturen vanuit mijn site?

Je kunt maximaal 60 mails per minuut en 1000 mails per uur verzenden via je website. Boven die aantallen komen je e-mails in een wachtrij en worden ze met vertraging bezorgd. We hebben deze limieten omdat we de reputatie van jouw IP-adres en domein willen beschermen. We voorkomen daarmee dat jouw mail onterecht als SPAM wordt gemarkeerd. Onze pakketten zijn niet geschikt voor het versturen van nieuwsbrieven vanuit WordPress. We raden je voor dat doel een dienst als MailChimp aan.

Meer weten over wat we bieden voor bureaus en resellers?

Onze klanten

  • Stuurlui
  • Webgenerator
  • Eisma Media Group
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei
  • BigSpark
  • Maag Lever Darm Stichting

Voor alle WordPress sites de beste oplossing

Eén site

Shared hosting vanaf: €35 p/m
VPS Hosting vanaf: €79 p/m

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Meerdere sites

Shared hosting 5 sites €79 p/m
VPS Hosting vanaf 10 sites €174 p/m

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Gratis trial

Geen woorden, maar performance.

Probeer 14 dagen gratis de beste WordPress hosting.

Lees hoe we jouw bedrijf helpen te groeien