Advanced Ads [Review & Coupon]

In the Spotlight
Lucas Prigge, 17 november 2016

Advanced ads logoAl geruime tijd kun je als klant van Savvii met exclusieve korting gebruik maken van enkele hoogwaardige uitbreidingen & diensten voor WordPress via ons Savvii Deals-programma. We vonden het hoog tijd om jullie te informeren over diverse diensten waarvan jullie hiermee gebruik kunnen maken.

Er zijn veel plugins om banners en advertenties in WordPress te integereren. Er zijn echter weinigen die zo veel bieden als Advanced Ads, ontwikkelt vóór publishers, dóór een publisher.

Je merkt snel dat Advanced Ads door iemand gebouwd is met vele jaren ervaring als publisher. Thomas Maier toont op zijn eigen site wort-suchen.de miljoenen advertenties per maand. Hij heeft voor het invoegen en optimaliseren van reclame de Advanced Ads plugin ontwikkeld. Inmiddels is de plugin op meer dan 20.000 sites geïnstalleerd. Publishers die geld met hun site verdienen verkrijgen hiermee een professioneel gereedschap voor het tonen van advertenties.

Wie ziet welke advertenties?

Voor zijn eigen site zocht Thomas dringend naar meer uigebreide functies dan de mogelijkheden die bestaande ad-plugins boden. Hieruit ontstond Advanced Ads, een plugin met oog voor detail in de instellingen voor zowel de site als de bezoeker.

Zo kun je zelf zeer veel condities instellen die bepalen wie welke advertentie ziet. Qua site kun je bijvoorbeeld categorieën, tags, specifieke sites en sitetypes instellen. Qua eigenschappen van bezoekers kun je o.a. filteren op browsertaal, beeldschermgrootte of het land van de bezoeker.

Cache-busting voor reclame

Een optie, die momenteel geen andere ad-plugin biedt, is cache-busting. Om de laadtijden zo laag mogelijk te houden kun je gebruik maken van verschillende caching plugins en natuurlijk de caching op onze servers. Deze caching kan echter de individualisering van je advertenties in de weg staan, zoals het herkennen van de beeldschermgrootte van een bezoeker. De plugin zondert functies die hij nodig heeft zelf uit van de cache, zodat deze niet globaal uitgeschakeld hoeft te worden. Je kunt dus alsnog profiteren van de snelheid die caching biedt en tegelijkertijd de performance van je advertenties verhogen.

Advanced Ads is te gebruiken in combinatie met alle netwerken en partnerprogramma’s zoals bijv. Google AdSense, Amazon of Clickbank. Voor Adsense is zelfs een apart menu ingericht waarmee je advertentiecodes via de backend aan je advertenties kan toevoegen.

Advanced Ads Pro

De plugin kan worden uitgebreid worden met add-ons, bijvoorbeeld voor het tracken van advertenties of om nieuwe formaten zoals responsive en sticky ads te hanteren. Met een pro-licentie kun je advertenties op extra locaties op je website tonen.

Ad Grids, ofwel advertenties weergeven als blok op je site, zijn ook geen probleem. Een wizard helpt je hierbij, programmeerkennis is niet nodig.

Wil je weten op welke locaties op de site je advertenties de meeste conversie behalen? Hiervoor bevat de betaalde versie van de plugin een testfunctie!

Ben je dus serieus bezig met adverteren op je site? Dan biedt Advanced Ads je hierin een uitstekend gereedschap. Zeker ook omdat de Engelstalige support voor je klaar staat bij vragen, ongeacht of je de gratis of betaalde variant gebruikt. Klanten van Savvii kunnen via de control panel van onze exclusieve 10% korting gebruik maken.

Mocht je nog geen klant bij ons zijn, verhuis je site(s) dan eerst naar een van onze pakketten. Neem contact met ons op of bel ons gewoon op 024 820 00 00 als je nog ergens vragen over hebt!

Lucas Prigge

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!