Building Bridges bij Savvii

Savvii Updates
Benoit Gütz, 9 oktober 2015

Afgelopen woensdag avond was het zo ver! De eerste editie van de reseller masterclass ging van start. De reseller masterclass is bedoeld om onze partners en/of toekomstige partners handvatten te geven om de diensten van Savvii beter te vertalen naar zijn of haar klanten: ‘Building Bridges’. We hebben gemerkt dat veel van onze klanten het soms lastig vinden deze brug te slaan. Onze Key Accountmanager Rogier Gigengack gaf deze avond diverse tips en tools waarmee je Savvii dichter bij je klant kan brengen.

Rogier presenteert

Daarnaast hebben  we tijdens deze avond de ervaringen mogen horen van René Nuberg van Webgenerator. René vertelde over hoe Webgenerator Savvii heeft geïntegreerd in hun dienstverlening. Ook stond René open om diverse vragen te beantwoorden van de bezoekers en kwamen daar leuke discussiepunten uit voort.

Na de talks was er ook een mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden. Er werden veel ervaringen en tips uitgewisseld. Aan het einde van de avond ging iedereen naar huis met een goed gevulde goodiebag met o.a. exclusieve kortingen op top plug-ins!

René Nuberg presenteert

Wil jij ook graag weten hoe je Savvii beter naar je klanten kunt brengen? Of wil jij je ervaringen delen? Mail dan even naar jamey@savvii.nl en dan zul je wanneer er een volgende datum bekend is een uitnodiging ontvangen.

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!