Development Stage bij Savvii

Savvii Updates
Gijs Hovens, 14 november 2013

Heb jij development skills op HBO of WO niveau (3e of 4e jaars)? Ben jij gezellig en niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken? Kom dan eens praten over een stage bij Nijmeegse startup Savvii.

Savvii biedt sinds kort managed WordPress hosting aan voor grote publishers en webdevelopment bureaus. Stage lopen bij ons houdt in dat je in de volledige stack aan de slag kunt. Onze systemen werken op/met Ruby on Rails, PHP, NGINX, Linux, Varnish, Chef, Slim, MySQL, CouchDB en meer.

Bij voorkeur heb je in elk geval ervaring met een of enkele van de volgende zaken: PHP, RoR, Linux en git.

Een specifieke opdracht werken we graag met jou uit maar we hebben de volgende zaken nog op onze backlog staan: staging omgeving en git integratie voor onze hostingklanten, caching op maat, automatisch factureren en meer.

Daarnaast zijn wij een tof team (6 personen) met een grote voorliefde voor flauwe memes, gadgets en de laatste ontwikkelingen in development en marketing. Ons kantoor is in het centrum van Nijmegen en goed bereikbaar via OV. Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel op ons dakterras en elke maand wordt er gepokerd.

Meer weten?

Benieuwd of het klikt? Lees meer over ons team en neem contact met ons op via info@savvii.nl t.a.v. Lisa Nellestijn of bel naar 024-3506952 en vraag naar Lisa.

Gijs Hovens - Gijs is marketing manager bij Savvii. Hij heeft al bijna 10 jaar lang diverse WordPress websites en houdt zich bezig met o.a. SEO, SEA, onze producten en het organiseren van de WordPress Meetup Nijmegen.

Er zijn 2 reacties

Mathias

14 augustus 2015

Bieden jullie inmiddels als een staging omgeving?

Gijs Hovens

17 augustus 2015

Hallo Mathias,

Nee, we zijn nog niet zover op dit moment. We houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte als het zover is.

Gr. Gijs

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!