Even voorstellen: Onze nieuwe collega Sjoerd

Savvii
Puck, 22 december 2022

Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega Sjoerd. Sinds November versterkt Sjoerd het marketingteam als Data marketeer. Om iedereen kennis te laten maken met Sjoerd, hebben we hem gevraagd wat over zichzelf te vertellen.

Over Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd, ik ben 28 jaar en ik kom uit Nijmegen. Ik versterk sinds November het marketingteam als Data Marketeer.

Ik ben begonnen met de opleiding Multi Media Design en ben daarna begonnen met de opleiding Communicatie. 

Tijdens mijn stages en werkzaamheden in de e-commerce ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij online marketing en ben ik steeds meer richting performance marketing gegaan middels data-analyses. Ik heb vooral veel ervaring in SEA & SEO en heb in voorgaande werkzaamheden mee mogen werken met grote campagnes

Zodra ik de vacature voorbij zag komen en las “Is your middel name data?” wist ik dat ik wilde solliciteren. Wat me al snel aansprak aan Savvii is dat het niet alleen gaat om hard werken maar ook om gezelligheid en betrokkenheid binnen de hele organisatie. 

In mijn werk haal ik mijn energie vooral uit het ontdekken van nieuwe kansen voor de organisatie. Buiten mijn werk hou ik van sporten, lekker eten, tijd doorbrengen met mijn vrienden en lekker borrelen. 

Werken bij Savvii

Lijkt het jou ook leuk om bij Savvii te komen werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe Savviista’s om ons team te komen versterken! Bekijk onze openstaande vacatures

Puck Lamée - Creative content marketeer

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!