No More WordStress – No More Dutch

Savvii Updates
Benoit Gütz, 17 juli 2015

Afgelopen maand stonden er onder het motto ‘No More WordStress’ twee belangrijke evenementen op de agenda voor het Savvii Team. Van 6-7 juni Wordcamp Keulen en van 26-28 juni Wordcamp Europe. We zijn altijd graag van de partij bij dit soort meetings. Het biedt namelijk de mogelijkheid om nog meer over WordPress te leren en om nieuwe interessante partijen en wellicht toekomstige partners te ontmoeten.

Dus op 6 juni zijn we met vijf man sterk naar Keulen gereden. Allemaal vroeg uit bed, visitekaartjes mee, haren gekamd en het Savvii T-shirt aangetrokken. Niets stond ons in de weg om het een succesvolle Meetup te laten worden. In Keulen aangekomen werden we al snel van een keycord, T-shirt en de benodigde informatie voorzien.

Het was een interessante Wordcamp met vooral een goed verhaal van David de Boer over het verbeteren van je WordPress website. Hier en daar ontvingen we wat scheve gezichten (al wisten we nog niet waarom), maar deze WordCamp was zeker de moeite waard geweest.

Op 25 juni was het tijd om naar de volgende Wordcamp af te reizen. Wordcamp Europe in Sevilla stond op de planning! Koffer? Check. Boardingpass? Check. Visitekaartjes, haren gekamd, Savvii T-shirt aan? Check.

WordCamp Europa was indrukwekkend. Groot, goede sfeer, interessante sprekers, leuke mensen en lekker weer. Het was een WordCamp om niet snel te vergeten. We ontvingen alleen weer wat vragende blikken, totdat een nieuwsgierige Spanjaard naar ons toe kwam: “Staat er nou ‘No More WordPress’ op jullie shirts?” Dat verklaarde een hoop. Gelukkig zorgen we juist voor ‘No More WordStress’ voor alle developers die met WordPress werken.

No More WordStress t-shirts

Constant worden onze servers en vele websites van klanten up-to-date gehouden. Ons T-shirt kan daarentegen ook wel eens een update gebruiken. Onze focus ligt al lang niet meer alleen op de Nederlandse markt. Met vele Europese klanten én aanwezigheid bij de internationale Meetups kunnen we meedelen dat bij de volgende druk ‘Dedicated Dutch WordPress Hosting’ wordt vervangen door ‘Dedicated European WordPress Hosting’!

dedicated_dutch_wordpress_hosting

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!