Ervaar #NoMoreWordStress op WordCamp Nederland en win!

Savvii op pad
Gijs Hovens, 12 oktober 2016

WordCamp Nederland 2016 wordt in het weekend van 14-15-16 oktober gehouden. Ben je erbij en wil je toch een beetje dat weekendgevoel hebben? Kom dan zeker langs bij Savvii! Wij zorgen er namelijk voor dat je jezelf even op het strand van Hawaii waant en dat je lekker kunt ontspannen tijdens een stoelmassage.

Winnen op WordCamp Nederland

Ervaar #NoMoreWordStress en win

Een WordCamp is een plek om veel te leren, maar ook een plek om te ontspannen met WordPress vakgenoten en collega’s. Wat is een betere plek om te ontspannen dan op het strand van Hawaii? Die is er niet, kom dus langs bij de zonnige stand van Savvii en ga lekker tropisch ontspannen op de foto. Wie weet win je daarmee een stoelmassage bij jou op kantoor! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is na de foto een visitekaartje bij ons achter te laten, zelf te tweeten met de hashtag #nomorewordstress óf ons te liken op Facebook. Makkelijk toch?

Na afloop van WordCamp trekken we één winnaar uit de deelnemers en worden de foto’s gepubliceerd op onze Facebook pagina. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Relaxte stoelmassage op WordCamp

Bij Savvii vinden we het belangrijk dat onze collega’s gezond en lekker in hun vel zitten. Regelmatige stoelmassages is een van de dingen die we doen om daar aan bij te dragen. Onze vaste stoelmasseur Michael van fitforwork zal zaterdag- en zondagmiddag aanwezig zijn op de beursvloer. Meld je bij Michael voor een ontspannende stoelmassage!

Spreek ons aan als je vragen hebt over WordPress of hosting. Je herkent ons aan onze Savvii #NoMoreWordStress shirts. We zijn zowel aanwezig op de contributor day als op de twee conferentie dagen. Hopelijk spreken we jou op WordCamp Nederland!

Gijs Hovens - Gijs is marketing manager bij Savvii. Hij heeft al bijna 10 jaar lang diverse WordPress websites en houdt zich bezig met o.a. SEO, SEA, onze producten en het organiseren van de WordPress Meetup Nijmegen.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!