Ontmoet Savvii op WordCamp Europe

Savvii op pad
Benoit Gütz, 9 juni 2017

Van 15 tot 17 juni staat WordCamp Europe 2017 op  het programma. Dit jaar wordt het georganiseerd in Parijs en natuurlijk is Savvii weer van de partij! Savvii is maar liefst met 8 personen vertegenwoordigd. We hebben een aantal leuke mededelingen omtrent het evenement.

Savvii Swag

Ten eerste heeft Savvii nu zijn eigen mascotte gekregen, namelijk de Savvii Wapuu! Uiteraard hebben we wat gave swag laten ontwikkelen met de wapuu erop. Tijdens WordCamp Europe delen we stickervellen uit er is er ook de mogelijkheid om eigenaar te worden van het Savvii Wapuu T-shirt. Ga je niet naar WordCamp Europe? Laat dan je gegevens achter op savvii.com/swag en we sturen je zo snel mogelijk wat swag op!

Wapuu and savvii swag stickers

 

WordPint

De Savvii swag is ook te verkrijgen op een borrel die we tijdens WCEU organiseren, namelijk WordPint! Wij kunnen ons voorstellen dat je na een interessante maar lange conferentiedag wel een drankje kunt gebruiken. Kom 16 juni naar Irish pub Corcoran’s Sacré-Cœur om onder het genot van een drankje te praten over alles wat met WordPress te maken heeft. De pub bevindt zich naast de Sacré-Cœur in de mooie wijk Montmartre. De eerste 50 personen krijgen drie gratis drankjes op rekening van Savvii! Daarnaast krijgt iedereen van ons ook een happy-hour armband, waarmee je tot 23.00u. kunt profiteren van happy-hour prijzen.

Waarom komen?

  1. Gave pub op een unieke locatie.
  2. Goede live muziek.
  3. Een goedkoop avondje uit in een dure stad als Parijs.
  4. En als laatste maar zeker niet de minste: Ontmoet andere WordPress enthousiastelingen uit heel Europa!

Wanneer?

Vrijdag 16 juni
19.30u. – 23.00u.

Waar?

Corcoran’s Sacré-Cœur
11 Rue Foyatier, 75018 Paris (7 minuten lopen vanaf metro station Abbesses, lijn 12)

Reserveer nu je ticket!

Afspreken op WCEU?

Wil je ons ontmoeten op WCEU? Kijk dan uit naar collega’s in blauwe t-shirts met de Savvii Wapuu erop of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zorgen dan dat een aanwezige collega contact met je opneemt om iets af te spreken.

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!