Samenwerken met Savvii

Savvii Updates
Gijs Hovens, 10 augustus 2015

Op dit moment werken wij met meer dan 200 WordPress specialisten samen en hebben nog eens een paar honderd eindgebruikers als klant. Ondanks de diversiteit qua specialisme van al onze partners is WordPress een essentieel onderdeel in hun bedrijfsvoering. De specialismes variëren van SEO optimalisatie, teksten schrijven, plugins bouwen, themes ontwikkelen, usability advies tot aan een Full Service dienstverlening.

Deze samenwerkingen geven ons een goed beeld over hoe onze partners Savvii zien als verlengstuk van hun eigen organisatie: Wij zijn een klankbord voor ideeën en technische vraagstellingen omtrent WordPress. Ik schrijf deze blog om uit te leggen wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen in de vorm van een partnership.

Wij van Savvii hebben gezien dat wanneer onze partners groeien, wij met hun meegroeien. Daarom geloven en investeren wij in de samenwerking met onze partners. Heel concreet betekent dit, dat wij pro-actief meedenken en acteren in de business van onze partners. Dat doen we op de volgende manieren:

Doorverkopen van Savvii diensten
Je koopt onze diensten in, maar hoe ga je deze vervolgens vermarkten? Deze vraag komt heel veel voor. Vrijwel iedereen is bekend met managed of unmanaged generieke (budget) hosting. En dan is de keuze voor een Premium Managed WordPress hoster vaak een enorme kwaliteitsslag in je organisatie. Wij hebben al vele partners geholpen met het samenstellen van een (onderhouds)pakket qua onderdelen en prijzen om zo deze kwaliteitsslag door te vertalen aan hun klanten.

Speciale proposities voor partners
Zoals ik in het begin van deze blog aangaf werken wij op dit moment samen met 200 WordPress specialisten. Onze kennis is daar enorm mee gegroeid hoe onze partners het beste onze diensten en producten kunnen doorverkopen. Wij hebben hierop ook nieuwe proposities geïntroduceerd speciaal voor onze partners. Zo hebben wij prijstechnische interessante proposities achter de schermen en om onze partners technisch te ondersteunen sinds augustus 2014 de WP SpeedReview geïntroduceerd. Dit is een tool die ervoor zorgt dat je inzichtelijk hebt waar jouw WordPress site kansen heeft om beter te performen.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

Masterclass
Je kunt dan meteen vragen naar de eerstvolgende Masterclass. Tijdens deze Masterclass geven wij je de tools en kennis om jouw klanten te overtuigen van onze diensten en producten. Uiteraard staan onze accountmanagers altijd voor je klaar om je verder te helpen als dat nodig is.

Netwerk
Je hebt super snelle en veilige hosting. Maar hoe ga je jouw steeds verder groeiende blog SEO technisch nog beter laten ranken? Wij hebben onze focus op WordPress hosting, maar bedrijven in ons netwerk kunnen diverse online specialismes goed oppakken en daar brengen we jou dan ook graag mee in contact. Wij bevelen partners waar wij vertrouwen in hebben aan bij onze andere partners en klanten die een aanvraag bij ons neerleggen voor een opdracht.

Verbinden
Wij brengen niet alleen zelf onze partners in contact met elkaar. Je kunt onze partners, klanten en andere WordPress liefhebbers ook zelf ontmoeten. Dat kan op de WPMeetup in Nijmegen (WPM024) die wij in samenwerking met Yoast organiseren.

WPM024

De WPMeetup verbindt WordPress specialisten met elkaar en is er voor ieder niveau een interessante presentatie waarbij vele aspecten van WordPress aan bod komen. Wil jij er volgende keer bij zijn? Meld je dan hier aan voor de WP Meetup 024:

Accountmanagement
Als Key Accountmanager bij Savvii houd ik mij bezig met de business van onze Key partners. Door mee te denken in de business ontstaan er vaak mooie win – win situaties. En uiteindelijk is het doel dat de klant beter en breder bediend kan worden. Zo plukken we allemaal de vruchten van een sterke samenwerking.

Graag ga ik met jou de uitdaging aan om de perfecte samenwerking op te zetten! Je kunt mij bereiken op 024 – 820 00 00 of mailen naar info@savvii.nl.

Tot snel!

 

Gijs Hovens - Gijs is marketing manager bij Savvii. Hij heeft al bijna 10 jaar lang diverse WordPress websites en houdt zich bezig met o.a. SEO, SEA, onze producten en het organiseren van de WordPress Meetup Nijmegen.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!