Savvii collega’s aan het woord: Roy | Assistent Business Controller

Savvii
Puck, 23 november 2021

Altijd al willen weten hoe het leven eruitziet als onderdeel van het Savvii team? Dat komt goed uit! In de blogreeks “Savvii collega’s aan het woord” geven we je een indruk in de uitdagingen, toffe projecten en saamhorigheid van ons team. Zo kun jij als lezer ook eens een kijkje nemen achter de schermen!

Vandaag vertelt Roy, onze assistent business controller, over hoe zijn werkdagen eruitzien bij Savvii.  

Roy

Hoe ziet een typische dag als assistent business controller eruit? 

Mijn dag is vaak een afwisseling van taken. Een deel van mijn dag is gevuld met administratieve werkzaamheden. Omdat we bij Savvii continu bezig zijn om onze processen te optimaliseren en te automatiseren kijk ik ook hoe we dit beter kunnen doen. Hiervoor overleg ik met collega’s en voer verbetering uit op eigen initiatief of in een team. Ik geef ook advies en beantwoord vragen op het gebied van financiële administratie. Daarnaast maak ik rapportages en bewaak een aantal financiële KPI’s.

Wat vind je het leukste aan jouw baan bij Savvii? 

De cultuur is voor mij het leukste. Ik heb een fijne groep collega’s die samenwerken en elkaar helpen. Voor mij is zo’n cultuur de basis voor een fijne baan waar we samen resultaten kunnen boeken. Savvii is qua cultuur ook een echt IT-bedrijf. Je ziet regelmatig Darth Vader, Donatello of Donkey Kong voorbijkomen. 

Wat is het meest opvallende project waar je tot nu toe aan hebt mogen meewerken als assistent business controller? 

Het leukste project is het verbeteren van de koppeling tussen ons facturatiesysteem en ons boekhoudsysteem. Ik heb hier mogen samenwerken met een DevOps engineer. Ik heb vanuit financieel perspectief onderzocht wat er verbeterd moest worden en ik heb meegedacht over de oplossingen. Momenteel is de koppeling operationeel en hij werkt zoals we gepland hadden. Hierdoor besparen we veel tijd op administratieve controles en correcties en de klant heeft een betrouwbaar overzicht van zijn facturen en betaal-statussen. Dit project is ook een goed voorbeeld van de cultuur bij Savvii waar we continu processen willen verbeteren en optimaliseren.

Wat zou jij nog graag willen leren of doen in jouw werkveld? 

Mijn opdracht en mijn doel is het beheersen en verbeteren van de financiële administratie binnen ons cluster, waar Savvii ook bij hoort. Voorlopig ben ik hier nog mee bezig. Ons streven bestaat uit kwaliteit van het proces, volledige automatisering en overzicht. Daar hoort ook bij dat we de processen zo veel mogelijk op dezelfde manier willen inrichten. Hier zit mijn uitdaging voor de komende tijd in. 

Welke boodschap zou jij willen meegeven aan (toekomstige) collega’s? 

Savvii is een bedrijf waar je als professional, maar ook als persoon kan groeien. Je wordt uitgedaagd om mee te denken en verantwoordelijkheid te dragen. Je bent echt onderdeel van het team en je krijgt daardoor het gevoel dat je echt iets bijdraagt. 

Wil je nog iets kwijt aan onze lezers? 

Kom gerust eens langs om kennis te maken, de koffie staat klaar! 

Werken bij Savvii 

Klinkt werken bij Savvii voor jou nu als de perfecte nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Wij hebben nog een aantal leuke vacatures open staan en we zijn altijd opzoek naar toffe collega’s. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Puck Lamée - Creative content marketeer

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!