Ladies and gentlemen….Savvii is live!

Savvii Updates
Gijs Hovens, 2 oktober 2013

Het is even stil geweest op de blog en twitter van Savvii. Dat had een goede reden, we hebben namelijk keihard gewerkt om onze systemen te testen en bugfixes en verbeteringen door te voeren. Nu is het moment dat we klaar zijn om onze eerste klanten te ontvangen, probeer Savvii dus snel. Wees niet ongerust want de eerste 30 dagen is altijd niet goed, geld terug. Bovendien kun je maandelijks opzeggen.

De timing is precies goed want Savvii sponsort WordCamp Europe, 5-6-7 oktober in Leiden. Op die manier willen we graag iets teruggeven na alle feedback die we gekregen hebben. Daarnaast hopen we een hoop leuke mensen te spreken.

Wil je even kennismaken met ons? Dat is top, stuur even een berichtje naar info@savvii.nl of stuur een DM of reply op twitter. Voor #WCEU bezoekers nemen we een mooie aanbieding mee, des te meer reden om elkaar even te spreken.

Gijs Hovens - Gijs is marketing manager bij Savvii. Hij heeft al bijna 10 jaar lang diverse WordPress websites en houdt zich bezig met o.a. SEO, SEA, onze producten en het organiseren van de WordPress Meetup Nijmegen.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!