Savvii overgenomen door TWS

Savvii Updates
Flip Keijzer, 12 maart 2018

Savvii is onderdeel geworden van de groep Total Webhosting Solutions (TWS). Een mooi moment in ons 5-jarig bestaan!

Sinds onze start in 2013 hebben we hard met z’n allen gewerkt om een supersnel en superveilig platform neer te zetten voor WordPress. We zijn hard gegroeid en sinds anderhalf jaar nu ook in het buitenland actief. We hosten de sites van onze klanten op meerdere locaties in de wereld en zijn fanatiek in onze support. Dat is opgevallen, zowel bij klanten als bij investeerders en concurrenten.

TWS is een groep die gelooft in een decentraal model, waarin de ondernemingen van elkaar leren en elkaar versterken. Daarmee kunnen wij (en jullie) nu profiteren van de kennis en ervaring van de andere hostingbedrijven binnen de groep. TWS hanteert een Buy-and-hold-forever strategie. Het doel is om samen krachtiger te groeien dan je alleen zou kunnen.

Jullie merken hier niks van: Je krijgt dezelfde collega’s aan de lijn en we blijven gewoon in Nijmegen zitten. Ook blijven we zelf bepalen aan welke nieuwe features we werken.

De continuïteit van Savvii is nu nog beter geborgd en de kracht om te ontwikkelen en te groeien ook. Voor ons betekent dit, dat we de groeiplannen zoals we die hebben met meer daadkracht kunnen uitvoeren. Wil jij ons helpen die groei te realiseren? We zoeken nog nieuwe collega’s.

Flip Keijzer - Flip Keijzer houdt van verandering! Als starter van vijf bedrijven, is hij voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij stapt graag buiten zijn comfortzone en daagt collega's uit dit ook te doen. Streeft naar een geweldige plek om te werken.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!