Savvii op WordCamp Berlin 2015

Savvii op pad
Lucas Prigge, 23 oktober 2015

WordCamp Berlin 2015In navolging van onze bekendmaking actief de Duitse markt te gaan benaderen kunnen we met trots een mooi nieuw hoofdstuk aan dit verhaal toevoegen. Savvii zal als zilveren sponsor een van de grootste Duitse WordPress bijeenkomsten ondersteunen: WordCamp Berlin.

Net als in Nederland is er in Duitsland een onderscheid tussen kleinere, lokale, Meetups en de grotere WordCamps. Waar er in Nederland één WordCamp is, zijn het er in het grote Duitsland meerdere en op verschillende locaties.

In november van dit jaar is deze locatie Berlijn. De Duitse hoofdstad fungeert zaterdag 14 november als decor voor het event dat 150 WordPress-enthousiastelingen telt. Als sponsor mogen we Savvii met een delegatie van 2 personen vertegenwoordigen.

Eerder is er ook al een Savvii-delegatie naar Duitsland voor een WordCamp afgereisd. In april van dit jaar mocht Keulen als host fungeren. Daar hebben veel goede gesprekken gevoerd, leerzame talks gevolgd en een toffe ervaring gehad.

Naast goede Duitse gesprekken waren er ook veel Nederlanders van de partij. Ook op WordCamp Berlin lijkt het ons natuurlijk leuk om Nederlanders te ontmoeten. Lees je dus dit stuk en voel je je aangesproken, laat ons even weten dat je gaat!

Lucas Prigge

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!