WordCamp Nederland 2015

Savvii op pad
Benoit Gütz, 27 augustus 2015

WordCamp Nederland 2015 Goud Sponsor SavviiIn heel de wereld worden er WordPress bijeenkomsten gehouden. Zo kennen wij Meetups en WordCamps die worden georganiseerd voor en door de WordPress Community om gebruikers en developers te informeren en samen te brengen. Dit is niet alleen erg nuttig, maar ook gewoonweg heel erg leuk en gezellig.

Meetups

Kleine lokale bijeenkomsten noemen we Meetups. De zogenoemde meetups zijn gratis en intiemer maar zeker niet minder interessant. Ook Savvii organiseert in samenwerking met Yoast de populaire WordPress meetup in Nijmegen. Op WordCamp Nederland zal Savvii samen met Yoast meer vertellen over hoe je zelf een meetup kunt organiseren.

WordCamps

De grotere WordPress bijeenkomsten, die meestal meerdere dagen duren en ook een contributor day bevatten om WordPress nog beter te maken, noemen wij WordCamps. Let op: omdat dit grotere evenementen zijn zul je rekening moeten houden met een kleine vergoeding. Er worden wereldwijd WordCamps gehouden. De meest relevante voor ons Nederlanders zijn WordCamp Nederland en WordCamp Europe. Voor meer informatie kun je kijken op Central.wordcamp.org.

Na een paar jaar gewisseld te hebben van locatie is het nu voor het tweede jaar te doen bij Seats2meet Utrecht. Op 26 & 27 september is het zo ver. Dan zal 5e editie van WordCamp Nederland plaats vinden.  

WordCamp Nederland 2015

Om WordCamp voor iedereen toegankelijk te maken zijn er naast goede sprekers ook sponsors nodig. Naast Yoast (Diamond Sponsor) zal Savvii als Gold Sponsor ook een bijdrage leveren aan dit prachtige event en de WordPress Community. Door middel van sponsoring is de prijs van een kaartje betaalbaar gebleven (40 euro) en is het aanbod van kwalitatieve sprekers hoog. Overige van sponsors WordCamp Nederland zijn: Level Level, Yard Internet, Ibericode, ManagedWP en Never5. Wil jij ook een bijdrage leveren aan de WordPress Community? Ga dan naar de site van WordCamp Nederland.

WordCamp is voor iedereen die geïnteresseerd is of werkt met WordPress. Iedereen is welkom: van jong tot oud en van beginner tot expert. Dus WordCamp Nederland is ook voor jou!

Ben je nog nooit naar WordCamp geweest? Dan is het zeker een mooi moment om de stoute schoenen aan te trekken en kennis te maken met dit fantastische evenement. Ben je al wel eens eerder geweest? Dan wordt het nieuwe dingen leren en oude bekenden ontmoeten.

Hoe dan ook wordt het een interessante dag vol met nuttige informatie over WordPress en netwerkmogelijkheden. Kom gerust langs bij onze Savvii stand en kom er achter hoe wij voor “no more WordStress” zorgen.

We zien je graag met al je vragen over hosting bij WordCamp Nederland 2015, tot dan!

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Er zijn 2 reacties

Dhyana van Lith

3 november 2016

Damn, net de WordCamp gemist...
Dit jaar pas begonnen met WP. Erg interessant.

Reageer op Dhyana van Lith

Benoit Gütz

3 november 2016

Halllo Dhyana,

Jammer dat je WordCamp hebt gemist! Op woensdag 7 december is onze volgende WordPress Meetup Nijmegen. Wellicht iets voor jou? Zie onze meetup pagina.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!