WordPint WCEU 2017 – Bedankt voor het komen!

Savvii op pad
Benoit Gütz, 22 juni 2017

Met Savvii zijn we altijd op veel WordCamps aanwezig. Als bezoeker, sponsor en/of organizer zijn we vaak vertegenwoordigd. Met ieder jaar WordCamp Europe als het meest gave, interessante en grote evenement! Daarom wilden we dit jaar tijdens WCEU graag echt iets teruggeven aan de community.

Als je aan bezoekers van WordCamps vraagt waar zij vinden dat WordCamp om draait dan hoor je: het ontmoeten van oude bekenden, samen tot nieuwe inzichten komen, het delen van kennis en het maken van nieuwe vrienden.

Waar kun je dit nou beter doen dan in de avond, op een prachtlocatie in het midden van Parijs, met een biertje in de hand? Daarom hebben wij voor het eerst een borrel georganiseerd, namelijk WordPint. Savvii sponsorde de eerste 150 drankjes en iedereen dronk de gehele avond tegen happy hour prijzen.

people gathered for a drink in the open air

Vrijdag 16 juni stonden we met een grote groep WCEU bezoekers bij de trappen naast de Sacré-Cœur bij de Irish Pub Corcoran’s. Vanwege het warme weer was het buiten prima vertoeven. We hadden 100 reguliere tickets beschikbaar gesteld voor het evenement, die een aantal uur voordat WordPint begon allemaal al waren geclaimd. Uiteraard was iedereen alsnog welkom. De meer dan 100 personen van 72 verschillende organisaties uit heel Europa boden meer dan genoeg mogelijkheid tot goede gesprekken en een gezellige avond. Met goed bier, live muziek, lekker weer en een mooie plek kom je natuurlijk een heel eind, maar zonder bezoekers ben je nergens. Dank aan alle aanwezigen en we hopen jullie volgend jaar terug te zien op WCEU en WordPint!

Alle foto’s van WordPint zijn terug te vinden op onze Facebookpagina. Ben je niet aanwezig geweest bij WordPint? Of vraag je af wanneer de volgende is? Like onze Facebook pagina en we houden je op de hoogte!

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!