WordPress 3.7 is uit

WordPress
Gijs Hovens, 25 oktober 2013

WordPress versie 3.7 is gisteren uitgekomen. Belangrijke verbeteringen zijn hierin automatische updates (maar die had Savvii al natuurlijk) en betere ondersteuning voor het gebruik van andere talen dan Engels. Zie het nieuws op wordpress.org en de codex. De standaardinstelling voor auto-updates van WP 3.7 zorgt alleen voor updates van minor core releases en vertalingen.

Het staat je natuurlijk vrij om zelf je site(s) te updaten, wij raden je i.v.m. support dit pas vanaf maandag te doen. Je kunt ook wachten totdat wij je site(s) updaten. Wij zullen ongeveer 2 weken wachten of wachten op de eerste minor update voor 3.7. Dan zijn de eerste (security) issues eruit en hebben plugin ontwikkelaars tijd gehad om hun plugins aan te passen.

Uiteraard zullen wij je site(s) enkel updaten als de permissie daarvoor op ‘aan’ staat. Hou er rekening mee als je zélf 3.7 installeert er dus wel minor core updates uitgevoerd gaan worden door WP zelf. Hoe je dit aan kunt passen lees je in de codex.

Wil je meer lezen over alle features van WP 3.7? Lees dan bijv. dit artikel op poststatus.

Gijs Hovens - Gijs is marketing manager bij Savvii. Hij heeft al bijna 10 jaar lang diverse WordPress websites en houdt zich bezig met o.a. SEO, SEA, onze producten en het organiseren van de WordPress Meetup Nijmegen.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!