Savvii goes Germany

Savvii Updates
Lucas Prigge, 10 oktober 2015

Een ver ontwikkelde hosting stack, een gevestigde naam in Nederland en honderden tevreden klanten. Dat zijn slechts 3 voorbeelden van wat Savvii de afgelopen 2 jaar bereikt heeft.

Deze ervaringen hebben ons genoeg vertrouwen gegeven om ons aan een nieuwe stap te wagen: het vestigen van onze naam in Duitsland.

Een stap waarbij veel komt kijken. De Duitse WordPress-markt in kaart brengen, veel vertalingen, de Duitse website optimaliseren en aan de behoeften van Duitse WordPress-partijen voldoen om maar een paar voorbeelden te noemen. Achter de schermen is er de afgelopen maanden dan ook veel aan gedaan om de benodigde zaken te realiseren: Zo kunnen we VPS’en in Duitsland uitrollen, kunnen we eerstelijns support in het Duits aanbieden en is ons billing systeem beschikbaar in het Duits, inclusief de Duitse betaalmethode Sofort. Ons Duitse telefoonnummer wordt binnenkort opgeleverd.

Nu kunnen we met trots zeggen dat we klaar zijn om ook met Duitse WordPress gebruikers en partijen samen te werken. Met mijzelf (Lucas) als Duitstalig aanspreekpunt zijn we al begonnen om onze bestaande Duitse klanten te benaderen in hun eigen taal – iets wat wederzijds goed is bevallen. Nu is het mijn missie om onze bekendheid en klantenkring te vergroten bij onze Oosterburen, zodat ook daar het maximale rendement uit WordPress gehaald kan worden.

Tips hiervoor zijn altijd welkom en worden gewaardeerd. Denk hierbij aan interessante Meetups waar wij naartoe kunnen gaan, mooie WordPress partijen die we kunnen benaderen of simpelweg persoonlijke kennissen die WordPress gebruiken. Goede tips worden met een broodje Bratwurst beloond (of een Savvii t-shirt voor als je geen Bratwurst lust)!

Bel of mail ons voor tips of spreek ons aan op WordCamp Berlin.

Lucas Prigge

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!