De uptime bij onze eigen hostingoplossing was zeer slecht met een downtime van enkele uren per maand. Bij Savvii is deze zoals je mag verwachten. Nu besparen we zeker vier uur per maand aan systeembeheer en hebben we een top uptime!.

-Joram Dees, Simplefly Internet agency

WordPress hosting voor bureaus en specialisten

Besteed je veel tijd aan randzaken zoals updates, systeembeheer, beveiliging en het verbeteren van laadtijden? Savvii neemt deze zaken voor jou uit handen. Je kunt er zeker van zijn dat deze werkzaamheden op een professionele en geautomatiseerde manier elke dag opnieuw uitgevoerd worden. Daarmee creëer je meer tijd om te doen waar jij goed in bent: het bouwen van WordPress websites.

Daarnaast werk je met Savvii aan je terugkerende omzet. Je krijgt ondersteuning om onze hosting, updates, SSL-certificaten en security diensten op een goede en eerlijke manier aan jouw klanten aan te bieden.

Je krijgt daarbij ondersteuning van je persoonlijke accountmanager. Hij of zij adviseert je gevraagd en ongevraagd over het laten groeien van je bureau door op een slimme manier met hosting om te gaan. Wij weten dat je niet zomaar een portfolio verhuist (al gaat dat wel heel makkelijk met onze verhuisplugin), daarom gaan we voor een langetermijnrelatie. Weten hoe Savvii jou gaat helpen?

Krijg vrijblijvend advies van onze accountmanagers.

Jeffrey Visser, Operations manager Van Ons

“We bouwen in WordPress en we hebben hosting nodig die specifiek gericht is op de beste prestaties voor WordPress websites. Die kwaliteit levert Savvii. ”

Jeffrey Visser , Operations Manager Van Ons
Lees waarom webbureau Van Ons kiest voor de hosting van Savvii

Heers

“Na 5 jaar samenwerken kan ik zeggen dat we met vertrouwen onze sites bij Savvii neerzetten”

Roderick van Straten , Opperhoofd Heers
Lees waarom internetbureau Heers kiest voor de hosting van Savvii

Veelgestelde vragen

Kan ik jullie hosting gratis uitproberen zonder ergens aan vast te zitten?

Ja dat kan! Vraag een 14 dagen gratis proefperiode aan. Je krijgt dan een volledig functioneel pakket waarmee je eerst kunt kijken hoe goed jouw website presteert op ons platform. Het pakket wordt automatisch stopgezet.

Ik blijf groeien met mijn bedrijf, groeien jullie met mij mee?

Ja. Jouw persoonlijke accountmanager denkt met je mee. Hij of zij stelt oplossingen voor die bij jouw bedrijf passen en aansluiten bij de doelen die je voor ogen hebt.

Helpen jullie me de sites te verhuizen naar Savvii?

Zeker. Om je website(s) snel en eenvoudig te verhuizen hebben we de Savvii WP Migrate plugin ontwikkeld. Deze plugin kopieert de volledige website en converteert alle nodige bestanden en database velden met slechts één druk op de knop. In overleg kunnen wij dit ook voor je doen.

Kan ik jullie bereiken bij problemen buiten kantoortijden?

Jazeker, wij vinden het belangrijk om 24/7 bereikbaar te zijn voor klanten die dit nodig hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om in geval van nood ook buiten kantoortijden contact met ons op te nemen via een apart telefoonnummer. Klanten met een VPS kunnen dit nummer in het Savvii control panel terugvinden.

Kan ik ook mijn e-mail en domein bij jullie regelen?

Nee. Wij doen één ding goed, en dat is WordPress hosting. Voor e-mail- en domeinregistratie zijn er al prima oplossingen op de markt. We helpen je graag op weg met enkele tips. Om je website naar Savvii te verhuizen hoef je je e-mail en domein niet te verhuizen, het grootste gedeelte van onze klanten laat e-mail- en domeinregistratie staan bij de huidige leverancier.

Klopt het dat jullie alleen WordPress websites hosten, en niets anders?

Ja, dat klopt. We houden ons alleen bezig met WordPress hosting en ondersteunen geen andere CMS’en. Heb je een aantal websites dat echt niet overgezet kan worden naar WordPress, dan gaan we graag samen met je op zoek naar een net zo betrouwbare partner als Savvii.

Onze klanten

  • Social Elephant
  • Stuurlui
  • Van Ons
  • No Protocol
  • NewStead
  • Dutch Giraffe

Één site

Shared hosting vanaf: €35 p/m
VPS hosting vanaf: €79 p/m

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Meerdere sites

Shared hosting 5 sites: €79 p/m
VPS hosting Vanaf 10 sites: €174 p/m

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Gratis trial

Geen woorden, maar performance.

Probeer 14 dagen gratis de beste WordPress hosting.

Voor en door WordPress professionals