WordPress hosting voor developers

Ben jij veel tijd kwijt aan het onderhouden van de websites van je klanten, terwijl je liever nieuwe WordPress websites bouwt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de servers up-to-date blijven en gebruik maken van de laatste technieken.

Onze support experts staan altijd voor je klaar. Schakel direct met onze techneuten via chat, e-mail of telefoon. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld snel die IP-whitelisting voor je toevoegen, een redirect voor je in de NGINX configuratie zetten of je net die tip geven waardoor jij verder kunt met je werk.

Je werk wordt leuker en eenvoudiger door bij ons te hosten. Wij updaten de WordPress core- en plugins voor je, maken dagelijks back-ups van je sites en houden de websites van je klanten online. Je beschikt over een ruime toolkit die het beheren van WordPress sites makkelijker maakt.

Bas van der Lans

“We kiezen voor de helden van Savvii omdat ze echte WordPress specialisten zijn. Zij regelen de snelle hosting, en wij richten ons op onze klantprojecten.”

Bas van der Lans , Oprichter Van Ons

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik aan de slag?

Heel snel. Na het bestellen van je pakket rollen wij deze direct uit op het platform en zetten hier een kale WordPress installatie op. Vervolgens ontvang je een e-mail met je inloggegevens voor de wp-admin, sFTP en de database.

Kan ik jullie hosting gratis uitproberen zonder ergens aan vast te zitten?

Ja dat kan! Vraag een 14 dagen gratis proefperiode aan. Je krijgt dan een volledig functioneel pakket waarmee je eerst kunt kijken hoe goed jouw website presteert op ons platform. Het pakket wordt automatisch stopgezet.

Hoe werkt deployment bij Savvii?

Je kunt verschillende methodes gebruiken. De meest gebruikte is GIT in combinatie met Capistrano. Op GitHub leggen we je uit hoe je dit doet.

Hoe kan ik gebruik maken van staging?

Dit doe je eenvoudig in het control panel. Je gaat hier naar het tabje staging en met één druk op de knop maak je een staging omgeving aan. Ook je staging site mergen naar productie is zo gedaan.

Kan ik eenvoudig back-ups maken bij Savvii?

Jazeker! In het control panel onder het tabje back-ups kun je een back-up aanmaken. Wij maken daarnaast elke nacht een back-up. We maken ook een back-up wanneer je staging met productie gaat mergen.

Hoe optimaliseer ik mijn site?

We hebben een stappenplan geschreven dat je uitgebreid uitlegt hoe je de snelheid van je website optimaliseert.

Meer weten over wat we bieden voor bureaus en resellers?

Onze klanten

  • Stuurlui
  • Social Elephant
  • Simplefly
  • No Protocol
  • BigSpark
  • Van Ons

De beste oplossing voor elke WordPress site

Één site

Shared hosting vanaf: €35 p/m
VPS hosting vanaf: €79 p/m

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Meerdere sites

Shared hosting 5 sites: €79 p/m
VPS hosting Vanaf 10 sites: €174 p/m

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Gratis trial

Geen woorden, maar performance.

Probeer 14 dagen gratis de beste WordPress hosting.

Artikelen die je helpen nog beter te ontwikkelen