Blijf thuis, keep it cool en sleutel aan je website

Aan de slag

Voor de thuisblijvers, gratis development servers

Development server

Team Savvii

“Zo veel mogelijk thuisblijven is in deze tijd geen keuze, maar een morele verplichting. Voor alle thuisblijvers hebben wij nu gratis developmentservers”

Team Savvii , #StayAtHomeAndDevelop #LetEenBeetjeOpElkaar


Kies jouw development server

Development Shared

Per maand Normale prijs € 5
3 maanden Thuisblijfactie* € 0

Gratis gebruik, direct opzegbaar

Development VPS

Per maand Normale prijs € 25
3 maanden Thuisblijfactie* € 0

Gratis gebruik, direct opzegbaar

Development Server

* Thuisblijfactie:
Na 3 maanden de server opzeggen? Geen probleem.
Direct opzegbaar.

 

Alle features beschikbaar   

Dezelfde hostingkracht met alle bijbehorende features. Ideaal voor het bouwen van een nieuwe site, of voor het tweaken van bestaande websites. In principe krijg je eenzelfde server voorzien van een noindex-header. En dat voor de fractie van de prijs die je normaal betaald! Het verschil met staging is dat je deze server voor de lange termijn gebruikt. Zelfs de automatische back-ups hebben we voor je ingesteld.

 

Direct live

Het grote voordeel van onze developmentservers is dat ze direct live gezet kunnen worden. Tevreden met het resultaat? Dan zetten zonder gedoe je vers ontworpen website direct live naar productie. Een ander groot voordeel is dat de website is afgegrendeld met een wachtwoord. Niemand kan dus zonder toestemming een kijkje in de keuken nemen. Wil je klanten een sneak-preview geven? Stuur ze dan de URL en het wachtwoord.

FC Urban

“Op een developmentserver zie je direct de kracht van Savvii's hosting. Alle features zijn beschikbaar. In een handomdraai zet je vervolgens de site live.”

Joep Lamme , Founder & Managing Partner FC Urban