Word jij onze nieuwe partner?

Vragen klanten regelmatig of ze hosting bij je kunnen afnemen? Of verkoop je al hosting maar loopt het niet lekker bij je huidige hostingprovider? Wij helpen je graag om onze kwaliteitshosting in te passen binnen jouw bureau.

Waarom reseller worden bij Savvii?

Door groot in te kopen creëer je elke maand extra omzet zonder dat je klanten de hoofdprijs betalen. Al veel marketing- en webontwikkelingsbureaus gingen je voor. Iedere maand draaien zij extra omzet door onze hosting aan hun klanten te verkopen. Wij noemen onze resellers liever partners. Het gaat namelijk om meer dan alleen hosting doorverkopen. Reseller worden bij Savvii betekent dat je je hosting gaat uitbesteden en daarmee het vertrouwen van jouw klanten en, voor een deel, de reputatie van jouw bedrijf aan ons toevertrouwd. Dit nemen wij serieus en daarom moet onze hosting naadloos op jouw corebusiness aansluiten. Onze hosting moet jouw corebusiness niet in de weg zitten maar ondersteunen en complimenteren. Concreet betekent dit dat onze hosting stressvrij is en jou geen bergen aan extra werk oplevert. Lees hieronder wat wij als partner bieden en hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Performance

Onze hostingomgeving is speciaal ingericht voor WordPress-websites. Dit betekent dat de ‘serverstack’ geoptimaliseerd is met WordPress in ons achterhoofd. Als webserver kiezen wij bijvoorbeeld NGINX boven Apache (de meest gebruikte webserver). Ook stellen we Varnish caching in op serverniveau. Bij de opbouw van onze serverstack stellen we altijd de vraag: ‘Wat is het beste voor WordPress?’ Komt het de performance van WordPress websites ten goede, dan zetten we daarop in. Dit maakt onze hosting superieur aan generieke hosting. Dit maakt dat wij het optimale uit de WordPress websites van jouw klanten kunnen halen!

Veiligheid

WordPress staat bekend om zijn gebruiksgemak. Het CMS is zo populair dat vijfendertig procent van alle websites vandaag de dag hierop gebouwd is. Dit brengt een aantal beveiligingsrisico’s met zich mee. Een enkele ingang of zwakke plek kan potentieel gebruikt worden om ook andere WordPress websites te hacken of infecteren. Beveiliging staat daarom bij Savvii op nummer één. Wij passen strenge veiligheidsmaatregelen toe en ook voor onze gebruikers geldt dat beveiligingsprotocollen nageleefd moeten worden. We bieden daarnaast een extra beveiligingspakket van Sucuri aan waarmee we de standaard beveiliging nog eens flink kunnen opschroeven. Iedere partner raden we dan ook aan om hier gebruik van te maken.

Kennis

Als we jouw website vergelijken met een auto, dan is hosting het motorblok dat die auto vooruit trekt. Een krachtig en goed geoliede motor zorgt voor een snelle website en extra websitebouwmogelijkheden. De ideeën die je voor je website hebt, kun je aan ons voorleggen. We kijken dan graag met je mee naar wat haalbaar is. Onze WordPress-experts weten als geen ander hoe jij met je website optimaal gebruik kunt maken van ons platform.

Service

Als jij ons nodig hebt, dan zijn wij bereikbaar. Doordeweeks zijn we telefonisch te bereiken op kantooruren, maar daarbuiten hebben we het 24/7 emergency noodnummer. Ook email (via ons ticketsysteem) en chat zijn onderdeel van ons supportarsenaal. Wat ons supportteam speciaal maakt? Bij ons werken alleen WordPress-specialisten. Dit maakt dat we problemen makkelijker detecteren en eerder kunnen oplossen. Daarnaast zijn we niet te beroerd om mee te denken bij problemen die buiten hostingissue’s vallen.

Ontzorging

Besteed je veel tijd aan randzaken zoals updates, systeembeheer, beveiliging en het verbeteren van laadtijden? Savvii neemt deze zaken voor jou uit handen. Je kunt er zeker van zijn dat deze werkzaamheden op een professionele en geautomatiseerde manier elke dag opnieuw uitgevoerd worden. Daarmee creëer je meer tijd om te doen waar jij goed in bent: het bouwen van WordPress websites. Bij Savvii noemen we dit #NoMoreWordStress

Partnerschap

Als partner laten we je bij de verkoop van onze hosting natuurlijk niet aan je lot over. In een adviserende rol helpen we je graag met hoe je onze diensten en producten integreert binnen je bureau. Hierbij kun je denken aan prijsproposities (hoeveel kun je aan je klanten vragen) en de communicatie naar jouw klantenkring. Je kunt gebruik maken van ons promotiemateriaal en kennis inwinnen bij onze accountmanagers over hoe je jouw klanten overtuigt van onze hosting. Je staat er hoe dan ook niet alleen voor!

Savvii Hosting Features

  • Daily back-ups and restoring
  • Malware prevention & detection
  • Staging
  • Automatische updates
  • SSL-Certificate
  • 24/7 emergency support
  • Eigen IP-adres
  • Makkelijk en gratis verhuizen
Bureau Bedenkt

“Met dit partnerschap kan ik kwalitatieve hosting aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Een betaalbare prijs voor de klant, en een gezonde marge voor mezelf.”

- Wouter Markvoort

Lees het verhaal van Buro Bedenkt en ontdek wat de doorverkoop van Managed WordPress hosting maandelijks oplevert

Lees de klantcase van Buro Bedenkt hier!

Meer weten?

Meer weten over ons resellerprogramma en de prijzen die we hanteren? Neem contact met ons op of vraag een gratis trial aan! Door gebruik te maken van een gratis trial kun je pas echt zien wat de kracht van onze managed WordPress hosting is!

Vraag jouw gratis trial aan!

Domeinnamen en webserverhosting

Onze core business is het leveren van kwalitatieve managed WordPress hosting. Onze focus gaat dan ook hier naar uit. Wij proberen als hostingplatform de beste managed WordPress hostingdiensten te leveren en daarom doen wij niet aan domeinnamen en webserverhosting. Wij geven graag advies over waar je deze producten kunt aanschaffen.