* Deze klantcase is afkomstig van onze partner Skyberate. Lees hier meer over de veranderingen van Skyberate.

Magento hosting klantcase Body en Gym Shop


Een webshop die klaar is voor de toekomst, daarom heeft Body en Gym Shop in een vroeg stadium al de overstap naar Magento 2 gemaakt. Echter gaat dat altijd gepaard met uitdagingen. Magento 2 is een complex en uitgebreid webshop systeem, dat soms voor problemen zorgt. Aan Skyberate de taak om, in samenwerking met Body en Gym Shop, alles te allen tijde goed te laten werken. Voor een webshop is 24/7 bereikbaarheid een must. Een webshop die onbereikbaar is ontvangt geen bezoekers, en geen bezoekers betekent geen omzet. Daarnaast kent Magento 2 zware extensies die niet altijd vlekkeloos werken, terwijl dat wel nodig is zodat bestellingen zonder problemen geplaatst en afgehandeld kunnen worden.

Body en Gym Shop is de specialist in sportvoeding. Met meer dan tien jaar ervaring weten ze altijd samen de juiste oplossing voor iedere klant te vinden. Onder het motto: samen gezond en fit door het leven gaan. Lees de Magento hosting klantcase en ontdek waarom Body en Gym Shop koos voor managed Magento hosting van Skyberate.

DETAILS

Bedrijfsnaam:
Body en Gym Shop
Categorie:
Magento, E-commerce
Website:
https://www.bodyengymshop.nl/
Hostingoplossing:
Magento hosting

Body en Gym Shop

Body en Gym Shop is één van de bekendste webshops voor sportvoeding in de Benelux. Bij Body en Gym Shop staat de klant op nummer één. Dankzij Body en Gym Shop kunnen sporters hun favoriete sport zo goed mogelijk uitvoeren en hun lichaam optimaal voeden. Zij hebben de keuze uit een breed assortiment met hoge kwaliteit sportvoeding. Iedere sporter kan bij de Body en Gym Shop terecht, voor fitness tot bodybuilding, van voetballer tot vechtsporter. Iedere klant krijgt een persoonlijke benadering inclusief gratis sportvoedingsadvies en -begeleiding.

De uitdaging

Body en Gym Shop maakt gebruik van Magento sinds versie 1.6 en draait nu op de meest actuele versie van Magento 2. Maximale performance en 24/7 bereikbaarheid zijn voor Body en Gym Shop cruciaal. Bestellingen moeten snel en altijd probleemloos geplaatst kunnen worden. Ook de afhandeling van iedere bestelling moet zonder problemen zijn en zware extensies mogen geen belemmering vormen voor de kwaliteit van de shopervaring. Zoals velen waarschijnlijk weten: Magento 2 is een uitgebreid en complex webshop systeem, wat soms voor problemen zorgt. De uitdaging bij Magento 2 is om ervoor te zorgen dat alles te allen tijde goed blijft werken, up-to-date is met de laatste versies van de extensies en de shop altijd snel en bereikbaar is.

De oplossing

Body en Gym Shop heeft gekozen voor een krachtige Magento-geoptimaliseerde server met bijpassend SLA om er zeker van te zijn dat de shop altijd soepel draait en dat altijd teruggevallen kan worden op de expertise van Skyberate.

“Het is erg fijn dat Skyberate naast de Live-omgeving een Staging-omgeving heeft opgezet. In het geval dat onze ontwikkelaars server gerelateerde vragen hebben is Skyberate met hun (technisch) team altijd bereid om mee te denken en snel te schakelen.”

In de staging-omgeving kan Body en Gym Shop problemen detecteren en oplossen en dit stelt Body en Gym Shop in staat om de website continu te verbeteren, zonder down-time!

Het resultaat

Body en Gym Shop heeft, na wat Magento-gerelateerde opstartproblemen bij de overgang naar Magento 2, inmiddels een stabiele website draaien. Door de samenwerking met Skyberate is de snelheid van de website enorm verbeterd, is het conversiepercentage toegenomen en is de SEO-ranking merkbaar verbeterd. Kortom, Body en Gym Shop ziet een stijgende lijn door de overstap naar Skyberate en wil deze graag verder voortzetten!

Vertrouw vooral onze klanten

  • “Voorheen maakten wij gebruik van een andere bekende Magento hoster in Nederland, maar zij hadden wat ons betreft onvoldoende betrokkenheid bij ons als klant. Op voor ons belangrijke momenten, heeft Skyberate er altijd voor gezorgd ons als klant serieus te nemen en zo snel als mogelijk voor een goede oplossing te zorgen. Daarnaast zorgt het team van Skyberate voor een betrokken benadering en reageert men adequaat op onze verzoeken. Wij zijn zeer tevreden met Skyberate en zouden hen voor de Magento 2 hosting dan ook zeker aanbevelen!”
    Mark Oosterom, Body en Gym Shop

Enthousiast geworden?

Wil je na het lezen van de klantcase ook graag samen met ons een klantcase uitwerken? Onze experts gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact op, dan sparren we samen over de mogelijkheden.

We staan voor je klaar!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Naam(Vereist)