* Deze klantcase is afkomstig van onze partner Skyberate. Lees hier meer over de veranderingen van Skyberate.

Magento hosting klantcase IPcam-Shop


Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate ondergebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen. We hebben sindsdien geen down time meer, zoals we dat eerder bij een andere partij wel hadden. Mocht het voorkomen dat er toch iets met de server aan de hand is, dan helpt Skyberate bijzonder snel (en middels onze SLA ook in het weekend). Met de service van Skyberate zijn oplossingen altijd snel in zicht.

IPcam-Shop is de specialist in Nederland voor IP-camera’s en toebehoren voor MKB en consument. Met inmiddels meer dan zeven jaar ervaring biedt IPcam-Shop voor iedereen een passende oplossing. Lees de Magento hosting klantcase en ontdek waarom IPcam-Shop koos voor managed Magento hosting van Skyberate.

DETAILS

Bedrijfsnaam:
IPcam-Shop
Categorie:
Magento, E-commerce
Website:
https://www.ipcam-shop.nl/
Hostingoplossing:
Magento hosting

IPcam-Shop

IPcam-Shop B.V. is de specialist in Nederland voor betaalbare (draadloze) bewakingscamera en toebehoren voor consumenten en MKB. IPcam-Shop verkoopt populaire merken, zoals: Foscam, Ezviz, Hikvision en nog veel meer. De camera’s en camera-opname-oplossingen (NVR) zijn betaalbaar binnen de consumentenmarkt, maar beschikken toch over alle noodzakelijke opties en eigenschappen om niet onder te doen voor menig professioneel camera. IPcam-shop streeft ernaar de beste en meest betrouwbare camera’s per prijsklasse te leveren.

De uitdaging

IPcam-Shop wil groeien door de beste service te leveren. IPcam-Shop wil dat vóór 23:55 ’s avonds bestelde producten de volgende dag bij de klant is huis ligt. Om dit te realiseren heeft IPcam-Shop een verzendmodule laten bouwen. De module werkte achteraf helaas niet naar behoren en de modulemaker kon het issue niet vinden.

De oplossing

Door snel te schakelen met de betrokken partijen heeft Skyberate het probleem achterhaald en met IPcam-Shop opgelost. Skyberate heeft direct een nieuwe STAGING-omgeving opgezet voor het troubleshooten van het probleem. Toen het concrete probleem inzichtelijk werd en Skyberate duidelijk had welk deel van de code het issue veroorzaakte, kon de fout snel uit de code gehaald worden. Vervolgens heeft Skyberate de wijzigingen met IPcam-Shop doorgevoerd op de LIVE-omgeving waardoor IPcam-Shop een flink stap heeft gemaakt in klanttevredenheid en conversie.

Het resultaat

Door mee te denken, actief samen te werken en helder te communiceren hebben we samen het euvel getackeld. De klanten van IPcam-Shop kunnen producten nu tot 23:55 bestellen en hebben het product de volgende dag al in huis (zelfs op zondag!). Iets waar IPcam-Shop eerder alleen van kon dromen is nu, mede dankzij een goede samenwerking met alle betrokken partijen, werkelijkheid geworden. De klant blij met de langere besteltijd en snellere levertijd en IPcam-shop blij met deze grote uitbreiding van de website, uiteraard zorgt het voor een nog hogere conversie dan dat IPcam-Shop al had en dat is een mooi resultaat!

 

Vertrouw vooral onze klanten

  • “Bij een showcase hoort ook een review, maar als je het zo leest is een review haast overbodig. We zijn zeer content met de geboden hosting en de diensten liggen er nooit uit, ja oké, soms een paar minuten, maar de servers moeten ook netjes up-to-date gehouden worden, dit weiger ik te labelen als downtime, want dat hoort erbij! Wij hebben veel klantcontact en zeggen vaak: “bellen is sneller”. Dat werkt ook zo bij Skyberate. E-mailen kan, maar als je een belletje geeft kijken ze direct met je mee, dat hebben we in het verleden bij andere providers wel anders meegemaakt… Dan was het altijd van, maak even een ticket aan, zonder enige snelle feedback of een oplossing binnen een dagdeel. Toen zijn we gaan kijken naar een andere partij en kwamen tot de conclusie: “overstappen naar Skyberate hadden we eerder moeten doen”…”
    Paul Zwagerman, IPcam-Shop

Enthousiast geworden?

Wil je na het lezen van de klantcase ook graag samen met ons een klantcase uitwerken? Onze experts gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact op, dan sparren we samen over de mogelijkheden.

We staan voor je klaar!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Naam(Vereist)