* Deze klantcase is afkomstig van onze partner Skyberate. Lees hier meer over de veranderingen van Skyberate.

Shopware hosting klantcase Neleman


Als webshop-eigenaar wil je je focussen op de groei van je webshop, niet met de hosting daarvan. Daarom zocht Neleman een managed hostingpartij die zowel de gewenste performance kan bieden voor een uitstekende webervaring voor de bezoekers van Neleman Wijnen, als over een dedicated team beschikt die het volledige serverbeheer uit handen neemt. Daarnaast is het essentieel dat er snel geschakeld kan worden op het moment dat er hoge bezoekersstromen verwacht worden.

Neleman is een duurzaam wijnmerk dat onderneemt met de focus op people, planet en profit. Ondertussen zijn de wijnen van Neleman te vinden bij meer dan 30 verkooppunten verspreid over Nederland. Lees de Shopware hosting klantcase en ontdek waarom Neleman koos voor managed Shopware hosting van Skyberate.

DETAILS

Bedrijfsnaam:
Neleman
Categorie:
Shopware, E-commerce
Website:
https://www.neleman.org/
Hostingoplossing:
Shopware hosting

Neleman Wijnen

Neleman maakt en verkoopt Spaanse wijnen via een fysieke winkel én webshop. Daarnaast wordt de Neleman wijn op verschillende verkooppunten verspreid door Nederland verkocht en geëxporteerd naar landen verspreid over de hele wereld. De wijnen zijn biologisch, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen gemaakt. Want hoe unieker en mooier de natuur, hoe unieker en mooier de wijn. Neleman vindt dat goede wijn er ook mooi uit moet zien. Daarom werkt Neleman samen met jonge ontwerpers aan moderne designs voor hun flessen. Wat de kwaliteit van de wijn betreft, daarmee gaat Neleman vanzelfsprekend voor het beste.

De uitdaging

Neleman zocht een platform met een gebruiksvriendelijk systeem met een mooie visuele weergave voor het unieke assortiment aan topkwaliteit premium wijnen. Een webshop waar bezoekers makkelijk doorheen kunnen klikken voor een optimale gebruikerservaring. Zo kwam het e-commerceplatform Shopware op hun pad.

Neleman gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom zocht Neleman een hostingpartij die streeft naar dezelfde filosofie. Als voormalig enige Shopware gecertificeerde hostingpartij in Nederland kwam Neleman bij Skyberate terecht. Neleman was niet alleen op zoek naar snelle hosting, maar ook naar een partner die meedenkt over vraagstukken, persoonlijk advies geeft en bovenal kwesties snel en vakkundig oplost. Met andere woorden, topkwaliteit hosting voor topkwaliteit wijn.

De oplossing

Bij een premium webshop hoort een premium setup. De doelstelling van Neleman is om te groeien en zich te onderscheiden door zich online beter te profileren. Daarom was de keuze voor Shopware hosting het meest voor de hand liggend. In de visie van Skyberate was een Shopware Cluster hosting setup met een gescheiden frontend en backend boven alles de beste keuze voor Neleman.

Het grote voordeel van een Shopware Cluster setup met een gescheiden frontend en backend is dat we die eenvoudig zonder beperkingen en downtime kunnen opschalen. Dit is van veel toegevoegde waarde bij bijvoorbeeld een Tv-commercial of andere marketingactie waarbij grote bezoekersstromen de webshop tegelijkertijd benaderen.

Het resultaat

Neleman geniet nu van een supersnelle en stabiele webshop. Door de samenwerking met Skyberate zijn de premium biologische wijnen nu altijd snel en probleemloos te bestellen. Iets waar Neleman eerder alleen van kon dromen is nu, mede dankzij de samenwerking met de betrokken partijen, werkelijkheid geworden. Tot slot, de combinatie van een bekwame supportdesk, een supersnelle webshop en de uitstekende mobiele webervaring hebben geleid tot waanzinnig korte laadtijden en een hoge conversie.

Vertrouw vooral onze klanten

  • “Heel erg tevreden met de snelle vriendelijke klantenservice en ad hoc begeleiding vanuit Skyberate. Ze zijn altijd bereid om met ons mee te denken. Het Shopware hosting pakket sluit precies aan op wat wij online willen. Echt een aanrader dus!”
    Derrick Neleman, Neleman

Enthousiast geworden?

Wil je na het lezen van de klantcase ook graag samen met ons een klantcase uitwerken? Onze experts gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact op, dan sparren we samen over de mogelijkheden.

We staan voor je klaar!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Naam(Vereist)