* Deze klantcase is afkomstig van onze partner Skyberate. Lees hier meer over de veranderingen van Skyberate.

Magento hosting klantcase Sanitairkamer


De responsive Magento webshop van Sanitairkamer heeft een enorm assortiment gecombineerd met zeer concurrerende prijzen. Het online aanbod bestaat uit meer dan 80.000 artikelen zoals kranen, douchecabines, badkamermeubels en accessoires. Door de slimme oplossingen van BigBridge en snelle Magento hosting van Skyberate hebben wij voor Sanitairkamer.nl een buitengewoon snelle Magento webshop gerealiseerd.

Sanitairkamer is de specialist op het gebied van sanitair. Met inmiddels tien jaar ervaring, één webshop en drie fysieke winkels verspreid over Nederland weten ze een breed assortiment in bekende A-merken aan te bieden. Lees de Magento hosting klantcase en ontdek waarom Sanitairkamer koos voor managed Magento hosting van Skyberate.

DETAILS

Bedrijfsnaam:
Sanitairkamer
Categorie:
Magento, E-commerce
Website:
https://sanitairkamer.nl/
Hostingoplossing:
Magento hosting

Sanitairkamer

Sanitairkamer is er voor de consument; service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en Sanitairkamer doet er alles aan om de behoeften van de consument te bevredigen. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen zij samen met jou de perfecte sfeer te creëren in jouw badkamer. Bij Sanitairkamer vindt je alle bekende A-merken.

De uitdaging

Het verwachtingspatroon van gebruikers op het gebied van snelheid en gemak wordt steeds hoger. En de technieken om dit mogelijk te maken worden steeds complexer. Het wordt hierdoor steeds belangrijker dat een site optimaal presteert qua snelheid. Door het beperken van de laadtijd, verhoog je het gebruiksgemak voor de bezoekers van je website. Ook Sanitairkamer kampte met dit probleem.

De oplossing

Om Sanitairkamer.nl buitengewoon snel te maken hebben wij gebruik gemaakt van een Full Page Cache (verder afgekort naar FPC) module in combinatie met Redis. Redis is een caching tool die cache data van je website wegschrijft naar een externe locatie. De webshop hoeft niet voor elke bezoeker de data opnieuw op te halen, maar kan deze data uit de cache halen waardoor de webshop een stuk sneller laadt. Wanneer Redis gekoppeld is verlopen processen in de Magento backend, zoals het verwerken van bestellingen en wijzigen van producten, een stuk sneller. In veel gevallen biedt het ook performance verbeteringen voor de frontend.

Om de performance van de frontend van Sanitairkamer.nl te verbeteren hebben we een FPC-module gebruikt. Deze module zorgt ervoor dat pagina’s in de cache als statische HTML worden opgeslagen. De FPC-module haalt de gegevens rechtstreeks uit de cache en haalt alléén nog de gegevens op die dynamisch zijn zoals bijvoorbeeld winkelwagen inhoud.

Het resultaat

BigBridge en Skyberate hebben door middel van een intensieve samenwerking een onverslaanbaar snelle, stabiele en veilige Magento webshop voor Sanitairkamer.nl gerealiseerd. De snelheid van de webshop is uiterst belangrijk mede omdat dit een positieve invloed heeft op de Google ranking. Google hecht waarde aan snelle websites en plaatst deze hoger in de zoekresultaten. De optimalisaties van Sanitairkamer zorgen ervoor dat Sanitairkamer.nl hoger in de zoekresultaten komt, wat resulteert in meer traffic en omzet. Al met al en succesvol project.

Enthousiast geworden?

Wil je na het lezen van de klantcase ook graag samen met ons een klantcase uitwerken? Onze experts gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact op, dan sparren we samen over de mogelijkheden.

We staan voor je klaar!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Naam(Vereist)