Over Internetbureau Heers

De bedrijfsnaam Heers maakt direct duidelijk waar de ambities van het internetbureau liggen; marketingdiensten leveren waarmee ze klanten heer en meester op het internet maken. De focus ligt op traffic- en conversieoptimalisatie. Matig presterende websites laten opbloeien tot goed vindbare en goed geoptimaliseerde leadgeneratoren en omzetmachines. Dominantie op het web hangt volgens Roderick van Straten (opperhoofd van Heers) af van veel factoren. De invloed van kwalitatieve hosting is daarbij een erg belangrijke.

Hosting en development

“Een goed presterende website is snel en stabiel”, vertelt Roderick. “Snelheid zorgt voor meer conversie en een betere vindbaarheid op zoekmachines. Stabiliteit zorgt ervoor dat je site bereikbaar is en alle leads en transacties kan verwerken. Beide heb je zelf voor een deel in de hand bij de optimalisatie en bouw van een website. Maar wil je de strijd online echt winnen? Dan kom je zonder goede hostingprovider niet ver.”

Kantoorruimte-Heers

WordPress-nummer-1

Waarom bouwen in WordPress?

“Omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke en uitgebreide CMS-systeem op de markt is. Met alle plug-ins is er veel functionaliteit beschikbaar en er is een enorme community waar kennis opgehaald kan worden. Verder is de doorontwikkeling van het CMS constant in beweging. Vandaar dat andere systemen achter blijven. Ook heb ik het idee, en dat is gevoelsmatig, dat alles wat we bouwen in WordPress rankt als een malle. Alles dat we in WordPress maken, bouwen op het Genesis framework en onderbrengen op een server bij Savvii doet het gewoon gigantisch goed!”

“Jullie hosting is snel en stabiel, jullie support is top en het aanmaken van nieuwe sites binnen het control panel is een fluitje van een cent.”

Waarom de hosting van Savvii?

“Laat ik voorop stellen dat jullie niet de goedkoopste zijn. Maar je krijgt een hoop terug voor je geld. Jullie hosting is snel en stabiel, jullie support is top en het aanmaken van nieuwe sites binnen het control panel is een fluitje van een cent. Er zijn genoeg goedkopere hosters. Maar als je echt afhankelijk bent van je website voor een groot deel van je omzet, dan zet je je website niet bij een of andere budget woopie-wapie hoster. Dan ga je voor kwaliteit. Het prijsverschil verdien je dan binnen no-time dik en dubbel terug.”

“Als marketingbureau hebben we in de keuze van hosting vooral een adviserende rol. We zijn ten slotte in eerste plaats een bedrijf dat marketingdiensten levert. Websitebouw is een extra dienst waar we op inzetten, maar daar ligt niet de focus. De hosting die we doorverkopen gaat zowel naar klanten met bestaande sites (mits WordPress) als klanten waarvoor we nieuwe websites bouwen. Iedereen is vrij om hierin zijn eigen keuze te maken. Maar je weet welke hostingprovider wij aanraden! 😉 ”

sticker-no-more-wordstress

Stabiele hosting

Wat levert de doorverkoop van hosting nou eigenlijk op?

“Een vaste inkomstenbron én een versnelling in ons productieproces. Die eerste mag duidelijk zijn: jullie hebben resellerprijzen en bij de doorverkoop pakken we een bepaald marge. Extra snel websites kunnen bouwen zit hem in de handigheid dat we sites direct bouwen op een development server bij jullie. Het fijne daaraan is dat je direct ziet of alles goed staat. Daarna is het een kwestie van de DNS omzetten en een search & replace uitvoeren. Wanneer de site loopt en live staat, weet je dat je er verder nooit meer naar hoeft te kijken.”

Hoe kijk je terug op onze samenwerking de laatste 5 jaar?

“Ik ben ontzettend blij met hoe het nu loopt, maar in de beginfase had ik mijn bedenkingen”, vertelt Roderick lachend. “Ik denk dat jullie enorm zijn gegroeid. Toen we net klant bij jullie werden, waren er geregeld issues. Ook stond niet alles goed op jullie platform. Kinderfouten zou ik zeggen. Dat heb je denk ik altijd bij de introductie van een nieuw hostingplatform, zeker bij de opzet van een specialistisch hostingplatform.”

“Van die strubbelingen merken we nu niets meer. Het platform is enorm stabiel en downtime bestaat vrijwel niet. Daarnaast kunnen jullie je goed verplaatsen in wat er bij ons op het bureau speelt. Jullie denken mee met waar we mee bezig zijn en problemen worden direct aangepakt en opgelost. Na 5 jaar samenwerking kan ik zeggen dat we met vertrouwen onze sites bij jullie neerzetten.”

Samenwerking-tussen-Heers-en-Savvii

Samen met ons een klantcase uitwerken?