Waarom webbureau Van Ons kiest voor de hosting van Savvii

De WordPress-specialisten bij webbureau Van Ons sleutelen al vanaf het prille begin, toen WordPress nog vooral als blogplatform gebruikt werd, aan WordPress websites. Jeffrey Visser (Operation Manager, Van Ons) legt uit waarom goede hosting belangrijk is. “Iedere vette WordPress site die we afleveren komt pas tot zijn recht als ook de hosting goed is. Het zou zonde zijn om een site, waar je tijd en moeite in steekt om hem te maken, plaatst op een server waar hij niet tot zijn recht komt.”

Vijf jaar geleden is Van Ons als reseller begonnen bij Savvii met de doorverkoop van hosting. De stap om naast websitebouw ook hosting als dienst te leveren heeft voor het webbureau twee beweegredenen: een totaalpakket leveren en het beste uit opgeleverde websites halen. “klanten hoeven niet zelf meer op zoek naar een hostingprovider en wij weten dat de site goed staat”. Een win-winsituatie volgens Jeffrey.

Waarom de keuze voor Savvii en geen andere provider?

“We bouwen in WordPress en we hebben hosting nodig die specifiek gericht is op de beste prestaties voor WordPress websites. Die kwaliteit levert Savvii. Hosting is een specialisme, daarom besteed je het uit. We zouden ook zelf aan de slag kunnen gaan met het instellen van caching, het beveiligen van sites en het onderhoud van servers. Maar waarom zou je hier mankracht op zetten als het goedkoper en beter geregeld is wanneer een gespecialiseerde hostingpartij dit doet?“

“Daarnaast verloopt het contact tussen Van Ons en Savvii erg fijn en laagdrempelig. Dat gevoel en het vertrouwen is er al vanaf dag één. Wij hebben een probleem, we bellen, we leggen uit wat we nodig hebben, jullie snappen waar we mee bezig zijn en vervolgens vinden we samen een oplossing. Die service is alleen mogelijk als de hostingprovider snapt wat er bij ons speelt. Savvii kan zich wat dat betreft erg goed verplaatsen in waar wij als webbureau mee bezig zijn.”

 

 

sticker-no-more-wordstress

varnish-caching-techniek

Zou je specifiek een aantal features kunnen noemen die de hosting van Savvii speciaal maken?

“Als ik kijk naar de hosting die jullie leveren springen er qua features twee bovenuit. Dat is dat jullie servers draaien op Nginx en de Varnish caching die ingesteld staat. Beide zorgen ervoor dat de prestaties van WordPress sites er flink op vooruit gaan. Het is vooral effectief omdat het op serverniveau geregeld is. Een cachingplug-in die je zelf installeert gaat je echt niet hetzelfde resultaat geven.”

“Daarnaast verloopt het contact tussen Van Ons en Savvii erg fijn en laagdrempelig. Dat gevoel en het vertrouwen is er al vanaf dag één. Savvii kan zich erg goed verplaatsen in waar wij als webbureau mee bezig zijn.”

Hoe overtuig je jullie klanten om hosting bij Van Ons af te nemen?

“We bieden altijd aan om de hosting te doen. Toch is iedereen vrij om zelf te bepalen waar ze hun website laten hosten. Bij degenen die we moeten overtuigen leggen we uit wat de meerwaarde van kwalitatieve hosting is. Het performanceverschil en het algemeen functioneren van je website maken je een dief van je eigen portemonnee als je niet kiest voor goede hosting. Denk aan de extra omzet en klandizie die je binnenhaalt met een goed functionerende website. Daarbij verdwijnt het bezwaar al snel dat je zou moeten bezuinigen op dit fundamentele onderdeel van een goed presterende website.”

duim-omhoog

 

 

sticker-may-the-source-be-with-you

Wat zeg je tegen andere webbureau’s die overwegen om reseller te worden bij Savvii?

“Doen. Het geeft je als webbureau aanzienlijk meerwaarde als je bij de klant ook het stukje hosting uit handen kan nemen. Daarnaast krijg je als reseller, met de speciale resellerprijzen, er een leuke inkomstenbron voor terug. Natuurlijk kloppen klanten bij je aan als er iets niet goed gaat met de hosting. Dat moet je dan oplossen. Maar als je sites bij een hostingpartij staan die actief bovenop problemen duikt, dan zijn issue’s meestal snel verholpen.

“De aller grootste meerwaarde van hosting verkopen is dat het de rest van je producten en diensten versterkt. Je bouwt iets moois dat ook goed onderhouden moet worden. Bij Savvii weet je dat je sites goed staan. Daarnaast is het super makkelijk om nieuwe websites uit te rollen. Gewoon aanmaken en gaan! Dit versneld de manier waarop je nieuwe projecten aanpakt. Kies je voor het resellen van hosting, kies dan voor een betrouwbare hostingpartner. Dat is wat wij in Savvii gevonden hebben.”

  • “Bij Savvii weet je dat je sites goed staan. Daarnaast is het super makkelijk om nieuwe websites uit te rollen. Gewoon aanmaken en gaan! Dit versneld de manier waarop je nieuwe projecten aanpakt. Kies je voor het resellen van hosting, kies dan voor een betrouwbare hostingpartner. Dat is wat wij in Savvii gevonden hebben.”
    Jeffrey Visser - Operations Manager Van Ons

Samen met ons een klantcase uitwerken?