* Deze klantcase is afkomstig van onze partner Skyberate. Lees hier meer over de veranderingen van Skyberate.

WordPress Manager klantcase Webreturn


 

Als ontwikkelbureau die met meerdere klanten werkt, is het van belang om het ontwikkelproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Maar om het ontwikkelproces te versnellen, moet je eerst vaststellen waar de knelpunten zitten.

Onze ervaring leert dat men processen wel wil optimaliseren, maar niet altijd de juiste tools tot zijn beschikking heeft. Skyberate reikt daarom partners de hand. Begin 2019 introduceerde wij de WordPress Manager, geheel kosteloos en standaard meegeleverd bij ieder WordPress hostingpakket.

Door het toepassen van de WordPress Manager heeft Webreturn een aantal processen kunnen optimaliseren, de winst die het oplevert varieert maar elke verbetering betekent een optimalisatie. Het stroomlijnen en optimaliseren van de ontwikkel- en onderhoudstijd, betekent ook dat ze geld besparen. Die kostenbesparingen kan Webreturn weer aan hun klanten doorberekenen en daardoor de kosten minimaal houden.

Webreturn is een online marketing en webdesign bureau, gespecialiseerd in het bouwen van websites in WordPress en webshops in WooCommerce. Lees de WordPress Manager klantcase en ontdek de voordelen.

 

DETAILS

Bedrijfsnaam:
Webreturn
Categorie:
WordPress
Website:
https://www.webreturn.nl/
Hostingoplossing:
WordPress Manager

Webreturn

Webreturn is een webdesign en online marketing bureau met meer dan 10 jaar ervaring. Voor websites of webshops gebouwd in WordPress en WooCommerce ben je bij Webreturn aan het juiste adres. Het jonge, maar ervaren team van specialisten zorgen ervoor dat websites resultaatgericht worden opgebouwd en supersnel geladen worden. Door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie worden bezoekers op de website of webshop omgezet in klanten.

De uitdaging

Webreturn ontwikkelt en onderhoudt websites in WordPress. zowel kleine WordPress websites als grote WooCommerce webwinkels. Met een team van vier specialisten is Webreturn niet groot in omvang, maar de vraag naar (nog) betere service blijft groeien.

Als ontwikkelbureau wil je de meest efficiënte manier gebruiken om websites te ontwikkelen, beheren en onderhouden, zonder dat dit een duur en tijdrovend proces is. De processen die de meeste tijdwinst kunnen opleveren na optimalisatie zijn het maken van een staging, back-ups, het restoren van de back-up en het snel in kaart brengen van plugins en thema’s per site. Allemaal processen die tijdrovend zijn omdat ze site-specifiek uitgevoerd moeten worden. Dat kan beter!

De oplossing

De WordPress Manager bespaard Webreturn enorm veel tijd. In plaats van te werken met allemaal losse tools, vallen ze nu onder een dak. Het biedt Webreturn veel zekerheid en efficiency. De WordPress Manager ondersteund Webreturn in het staging-, back-up-, restore- en site management proces.

Webreturn kan dagelijks back-ups uitvoeren, on-demand of ingepland op het moment dat het beste uitkomt. Als er iets misgaat, kunnen de websites moeiteloos en eenvoudig hersteld worden.

De one-click staging maakt automatisch een staging omgeving zonder daar handmatige scripts voor uit te moeten voeren. Dit stelt Webreturn in staat om eenvoudig plugins of grote updates te testen, of te experimenteren met bepaalde instellingen of functies.

Een andere aangename functie is de “site management” tool. Melding van een plugin of thema? Webreturn weet nu in een paar klikken welke websites de betreffende plugin of thema gebruiken. Het updaten van thema’s en plugins doet Webreturn nog steeds handmatig, onder andere omdat Webreturn graag na elke update ronde een extra controle doet of er geen conflicten zijn opgetreden. Ook hier heeft de WordPress Manager een oplossing voor, namelijk: een installatie scan. Deze controleert of alles nog naar behoren werkt.

Het resultaat

Door het implementeren van de WordPress Manager werkt Webreturn eenvoudig, snel en veilig in één omgeving. De WordPress Manager is een waardevolle tool die Webreturn ondersteund om sneller en efficiënter te werken.

De hoeveelheid tijd die Webreturn bespaart door een globaal overzicht te hebben van de sites van hun klanten, maakt de WordPress Manager van grote waarde voor het bedrijf. Ook handmatige back-ups te vervangen voor geautomatiseerde back-ups is Webreturn in de nieuwe situatie gemiddeld veel minder tijd kwijt dan in de oude situatie.

Doordat Webreturn efficiënter kan werken kunnen ze zich beter focussen op de kwaliteit van de websites, onderhoud en service. Daarmee is de behoefte naar het leveren van (nog) betere service voldaan.

Maximaal resultaat uit jouw website of webshop


Ben je opzoek naar een nieuwe website gebouwd in WordPress, of webshop gebouwd in WooCommerce? Dan ben je bij Webreturn aan het juiste adres. Doordat de door Webreturn ontwikkelde websites volledig afgestemd zijn op onze hosting worden exceptionele resultaten behaalt. Kies je voor een website van Webreturn en gehost bij Skyberate, dan kies je voor een supersnelle en converterende website waarop bezoekers worden omgezet in klanten.

Enthousiast geworden?

Wil je na het lezen van de klantcase ook graag samen met ons een klantcase uitwerken? Onze experts gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact op, dan sparren we samen over de mogelijkheden.

We staan voor je klaar!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Naam(Vereist)