Online samenwerken, op één plek

Online samenwerken is niet meer weg te denken bij de meeste bedrijven en een must voor remote workers. Met de krachtige tools van Google Workspace en Microsoft 365 kunnen teams van elke grootte contact houden, content maken en samenwerken. Werk in realtime samen, voer persoonlijk overleg en kom sneller tot beslissingen, bewaar en deel bestanden in de cloud en beveilig jouw gegevens en apparaten.

Neem je graag het zekere voor het onzekere? Overweeg dan onze back-up oplossing. Daarmee zijn je bestanden te allen tijde beschermd en kunnen ze teruggeplaatst worden als er iets misgaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over data dat per ongeluk verloren gaat. Dit allemaal met de expertise en support van Savvii.

Productieve Office Apps voor elk team

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een omgeving met apps om altijd en overal te werken, zodat jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en meer kan bereiken? Kies voor de populaire alles-in-een cloud oplossingen van Microsoft 365 of Google Workspace. Daarmee kan jouw team eenvoudig online werken met elkaar of met klanten. Verhoog zo direct de productiviteit en efficiëntie binnen het team.

Google Workspace

Google Workspace biedt alles wat je nodig hebt om efficiënt en effectief te werken. Werk samen met collega’s aan documenten waar en wanneer je maar wil. Bekijk direct welke apps er in de diverse pakketten zitten en hoe jij van de productiviteit kan profiteren.

Microsoft 365

De krachtige tools van Microsoft 365 ondersteunen jouw dagelijkse taken: voor kleine en grote teams. Gemakkelijk samenwerken met de software die je kent. Bekijk de voordelen van alle productiviteits- en communicatietools van Microsoft 365 en ervaar de voordelen.

Back-up

Beide office tools (Microsoft 365 en Google Workspace) bevatten een back-up oplossing, zodat jouw bestanden altijd beschermd blijven. Meer informatie nodig? Klik snel verder om erachter te komen hoe onze back-up oplossing in elkaar zit.

Standaard ontvang je allemaal in je pakket

  • Proactieve support
  • Office Apps
  • Virus- en spamfiltering
  • Altijd beschikbaar
Bas van der Lans

“We kiezen voor de helden van Savvii omdat ze echte WordPress specialisten zijn. Zij regelen de snelle hosting, en wij richten ons op onze klantprojecten.”

- BAS VAN DER LANS, Oprichter Van Ons

Veelgestelde vragen

Helpen jullie met de verhuizing van mijn website naar Savvii?

Zeker. Voor WordPress hebben we de Savvii WP Migrate plugin ontwikkeld, waardoor je zelf eenvoudig je website kan verhuizen. Deze plugin kopieert de volledige website en converteert alle nodige bestanden en database velden met slechts één druk op de knop. In overleg kunnen wij dit ook voor je doen.

Ander CMS? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Hoe kan ik gebruik maken van staging?

Voor WordPress kun je eenvoudig in het control panel een staging aanmaken. Je gaat hier naar het tabje staging en met één druk op de knop maak je de staging omgeving aan. Ook je staging site mergen naar productie is een fluitje van een cent. Voor Magento en Shopware vragen we je contact op te nemen met onze techneuten. Deze kunnen je hierin verder assisteren.

Hoe optimaliseer ik mijn site?

We hebben een stappenplan geschreven dat je uitgebreid uitlegt hoe je de snelheid van je website optimaliseert.

Hoe snel kan ik aan de slag?

Heel snel. Na het bestellen van je pakket rollen wij deze direct uit op ons platform en zetten hier een kale WordPress installatie op. Vervolgens ontvang je een e-mail met je inloggegevens voor de wp-admin, sFTP en de database.

Hoe werkt deployment bij Savvii?

Je kunt verschillende methodes gebruiken. De meest gebruikte is GIT in combinatie met Capistrano. Op GitHub leggen we je uit hoe je dit doet.

Hoeveel e-mails kan ik versturen vanuit mijn site?

Je kunt maximaal 60 mails per minuut en 1000 mails per uur verzenden via je website. Boven die aantallen komen je e-mails in een wachtrij en worden ze met vertraging bezorgd. We hebben deze limieten omdat we de reputatie van jouw IP-adres en domein willen beschermen. We voorkomen daarmee dat jouw mail onterecht als SPAM wordt gemarkeerd. Onze pakketten zijn niet geschikt voor het versturen van nieuwsbrieven vanuit WordPress. We raden je voor dat doel een dienst als MailChimp aan.