Onze filosofie

Digital Agencies, Developers en Webshop eigenaren verder helpen met supersnelle, veilige en stabiele hosting. Nieuwe technologieën brengen meer digitale uitdagingen. Onze klanten vragen om meer hosting ondersteuning, meer hosting expertise. Wij ondersteunen onze klanten en partners bij deze uitdagingen met de beste managed hosting oplossingen. Wij denken platformonafhankelijk en brengen alle specialismen samen onder één dak.

Pick your flavour

Wij houden ons niet vast aan één platform. Zodat jij dit ook niet hoeft te doen. We specialiseren ons in de flavours: WordPress, Magento en Shopware. Elk platform heeft zijn eigen kracht. Altijd een die het beste past bij de behoefte van jou of jouw klant. Zo kunnen wij meegroeien en een sterke basis bieden voor jouw progressie.

“Bij Savvii zijn we samen echt één team. Een gebundelde kracht van hosting specialisten, developers, support experts, creatievelingen, marketeers en sales enthousiasten. Samen leren we van elkaar. Bij ons is het product meer dan alleen een stuk techniek: het is een complete service om onze klanten verder te helpen.”

- Arno Meuldijk, Managing Director

Onze filosofie verankerd in alle lagen van onze organisatie

Onze filosofie