Reseller Partner model

Ons Reseller Partner model is het klassieke reseller model waarbij onze partners kunnen genieten van de Savvii kwaliteit zonder de controle los te laten. Met dit reseller model stellen we onze partners in staat om hun maandelijkse klantomzet te verhogen bij grootinkoop. Wij noemen onze resellers liever partners. Het gaat in onze optiek om meer dan alleen hosting doorverkopen. Reseller worden bij Savvii betekent dat je je hosting gaat uitbesteden en daarmee het vertrouwen van jouw klanten en, voor een deel, de reputatie van jouw bedrijf aan ons toevertrouwd. Dit nemen wij natuurlijk serieus en daarom moet onze hosting naadloos op jouw core business aansluiten. Onze hosting moet jouw core business niet in de weg zitten maar ondersteunen en complimenteren.

“Met dit partnerschap kan ik kwalitatieve hosting aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Een betaalbare prijs voor de klant, en een gezonde marge voor mezelf.”

- Wouter Markvoort, Mede-eigenaar Buro Bedenkt

Reseller Partner model levels

Wil jij die stap verderzetten met jouw bureau of agency in het bieden van een full-service oplossing? Bied je al hosting aan je klant maar kan dit nóg beter? Of ben jij gewoon super tevreden over onze dienstverlening en wil je dit delen met jouw klanten? Sluit je aan bij ons reseller programma en profiteer van een doorlopende vergoeding! Als reseller van Savvii ontvang je 10% of meer doorlopende provisie zolang je klanten diensten bij ons afnemen. Afhankelijk van het partner level.

 

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor het Reseller Partner model?

Om je aan te melden voor het Reseller partner programma dien je het bovenstaande formulier in te vullen. Ons account team neemt contact op om de vervolgstappen te bespreken. 

Welk Reseller partner level past het beste bij mijn agency?

Twijfel je over welk level het beste aansluit bij jou als agency? Neem dan contact op met ons accountteam om erachter te komen welk level het beste past.

Hoe werkt de korting precies?

Binnen het Reseller partner model ontvang je korting op de inkoopprijs bij onze domein- en hostingproducten. Afhankelijk van de doorverkoop prijs aan jouw klanten verdien je hier dus een marge op.