Nóg betere support met een SLA

Als klant van Savvii kun je rekenen op een hoog serviceniveau voor jouw volledige IT-infrastructuur. Iedere klant van Savvii kan rekenen op uitstekende support van onze specialisten, ook zonder SLA. Zo ook doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw site online blijft. We ontfermen ons over de technische zaken van jouw server en regelen het volledige beheer. Deze mate van support voldoet aan de behoeften van de meeste klanten, maar voor klanten die meer garantie willen, is er de SLA.

Met een Service Level Agreement heb je meer zekerheid over responsetijden, een apart telefoonnummer dat zorgt voor voorrangstoegang tot onze engineers en developers en garanties over de tijd waarin we incidenten oppakken en oplossen, ook buiten kantoortijden. Onze premium Webhosting en premium E-commerce hosting pakketten beschikken over een SLA.

Sneller reactie met een Service Level Agreement

Wil je graag duidelijke afspraken over hoe snel jouw vragen opgepakt worden? Neem dan bij ons een SLA af. Een SLA sluit je af bovenop een bestaand pakket en kost € 100, – per maand. De looptijd wordt gelijk aan de looptijd van je bestaande pakket.

In het onderstaande overzicht zie de verschillen tussen onze standaard support zonder SLA en met Extended SLA. Onze complete Service Level Agreement kun je hier vinden.

Incident management

Standaard supportExtended SLA
Tijdens kantoortijden
Extended SLA
Buiten kantoortijden
Antwoordtijd:
Oplostijd:
Antwoordtijd:
Oplostijd: Antwoordtijd:Oplostijd:
Prio 1*best effortin overleg30 min90 min60 min120 min
Prio 2*best effort
in overleg
60 min240 min90 min270 min
Prio 3*best effortin overleg
240 min360 min270 min390 min

*Savvii kent de bovenstaande prioriteit verdeling. De omschrijving van de PRIO-categorieën zijn te vinden in onze Extended Service Level Agreement

Change management

 Standaard support Extended SLA 
 Antwoordtijd:Oplostijd:Antwoordtijd:
Oplostijd:
Minor changezie technische supportzie technische support
zie technische support
zie technische support
Normale changebest effortin overleg60 minin overleg
Urgent changebest effort
in overleg
60 min2 dagen

Direct Extended SLA afsluiten

Wil je direct Extended SLA afsluiten op jouw bestaande pakket of heb je wellicht nog vragen? Neem dan contact op met jouw accountmanager via 024 820 00 00 of stuur een e-mail naar info@savvii.com of vul onderstaand formulier in en dan bellen we jou.

Terugbelverzoek

Naam(Vereist)

Internetbureau Heers

“Na 5 jaar samenwerken kan ik zeggen dat we met vertrouwen onze sites bij Savvii neerzetten”

- Roderick van Straten, Opperhoofd internetbureau Heers

Veelgestelde vragen

Moet ik bij een SLA ook nog back-ups afnemen?

Nee dat is niet nodig. We maken automatisch dagelijkse back-ups voor al jouw websites. Deze back-ups worden 7 of 30 dagen, afhankelijk van het pakket, offsite opgeslagen. Standaard met één back-up restore per dag. Onze Managed pakketten beschikken over een 7-dagen retentie periode. Voor onze Premium pakketten geldt een 30-dagen retentie periode.