Vraag gratis je Snelheidscheck aan

ter waarde van € 60,-

Speedtest mockup

 

Is jouw website je grootste inkomstenbron, of moet het dat worden?

Dan moet je jouw concurrentie letterlijk te snel af zijn. Het is geen geheim meer dat de snelheid van je website een van de grootste rankingsfactoren van Google is.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat qua snelheid en wat je kan doen om je website te optimaliseren op snelheid? Vraag dan nu gratis de snelheidscheck aan.

Onze specialisten analyseren je website op de belangrijkste punten en verwerken deze, samen met persoonlijk advies, in een snelheidsrapport.

Als kers op de taart bellen we je graag even om het rapport door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

 • Gerrit Vermeulen - Lightside.nl
  “Als professioneel webdesigner, met de focus op design en content en met net iets minder IT-kennis, is Savvii voor mij van onschatbare waarde. De helpdesk is altijd bereikbaar en de mensen van support weten wat ze doen! Zo kunnen wij ons bezighouden met waar wij goed in zijn: mooie websites bouwen!”
  Gerrit Vermeulen - Lightside.nl
 • Eugene Blommaert - Eijdems Internet
  “Savvii is toch wel één van de beste, zo niet beste hosting provider waar ik mee heb samengewerkt. Verwacht bij Savvii een supportdesk die altijd klaarstaat, geen vraag die te moeilijk is en altijd met een persoonlijke en klantvriendelijke touch. Wij hopen nog lang met Savvii samen te werken.”
  Eugene Blommaert - Eijdems Internet
 • Fabian Dech - Solomax Internet BV
  “Al sinds jaar en dag is Savvii onze hostingprovider. Super support en stabiele servers. Dat is wat wij voor onze klanten willen. WordPress Hosting? Savvii! ”
  Fabian Dech - Solomax Internet BV
 • Maarten Stapper - De Meubelreiniger
  “Snelle communicatie en snel een testomgeving (trial) actief waar ik direct het snelheidsverschil met onze huidige omgeving kon zien. Prima service! ”
  Maarten Stapper - De Meubelreiniger