Wat is een SSL/TLS-certificaat?

SSL (Secure Sockets Layer) is een encryptieprotocol dat wordt gebruikt om een beveilige verbinding (HTTPS) tussen webbrowser en webserver tot stand te brengen. Wanneer je een website bezoekt wil je er zeker van zijn dat niemand van buitenaf je gegevens kan inzien. Voordat een HTTPS-verbinding tot stand komt moeten de webbrowser en webserver elkaar erkennen en valideren. Een SSL/TLS-certificaat is hierbij onmisbaar in het validatieproces. Wil je meer weten over hoe een SSL/TLS-certificaat werkt? Lees het hier

Let’s Encrypt vs Sectigo?

We installeren een gratis Let’s Encrypt certificaat op iedere website die we hosten. Elke site heeft daarmee een beveiligde HTTPS-verbinding. Sectigo’s DV-certificaat heeft een aantal voordelen ten opzichte van Let’s Encrypt. We kunnen het certificaat installeren voordat je website live gaat. Met Let’s Encrypt is het alleen mogelijk om het certificaat te installeren nadat de DNS is ingesteld. Sectigo’s DV geeft daarnaast extra garantie bij fraude door kwaadwillenden die met het certificaat aan de haal gaan.

Meer weten over SSL/TLS-certificaten?

Naam(Vereist)

Voordelen van SSL

✔ Beveiligde HTTPS-verbinding

✔ Betere resultaten in zoekmachines

✔ Snel geïnstalleerd

✔ Verhoogt de betrouwbaarheid van je website

✔ Meer conversies

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. Een van onze specialisten kan je adviseren over welk SSL-certificaat het beste bij jouw website of webshop past.

Meer weten van SSL-certificaten? Lees onze blog!