Probeer gratis onze Managed WordPress hosting

Vraag je trial aan

Test onze hosting twee weken gratis, zonder risico

Testen zonder risico

We maken een kopie van je website en plaatsen deze in een (niet geïndexeerde) testomgeving. Na optimalisatie van de site wordt goed duidelijk wat de kracht van onze managed WordPress hosting is. Aan het eind van de trial ontvang je een uitgebreid rapport met testresultaten. Uitgedrukt in cijfers lees je hoeveel performance onze hosting je gaat opleveren. Tijdens de trial kun je natuurlijk ook met eigen ogen je website bekijken om het verschil te zien.

Gratis en simpel verhuizen

Tevreden met het resultaat? Met onze verhuisplug-in zetten we simpel en kosteloos je website naar een van onze servers. Binnen no-time hebben we dit voor je geregeld. Besluit je toch om bij je huidige hostingprovider te blijven? Geen probleem. We gebruiken een kopie van je website, de site die live staat blijft dus zonder problemen staan waar hij staat.

Jeffrey Visser, Operations manager Van Ons

“We bouwen in WordPress en we hebben hosting nodig die specifiek gericht is op de beste prestaties voor WordPress websites. Die kwaliteit levert Savvii. ”

Jeffrey Visser , Operations Manager Van Ons
Lees waarom webbureau Van Ons kiest voor de hosting van Savvii

Vraag je gratis trial aan

Wat gebeurt er tijdens een trial?

✔ Analyse reactietijden (TTFB, DOM en Total Load)

✔ Page speed optimalisatie

✔ Instellen memcache

✔ Database check en opschoning

✔ Slim combineren Javascript en CSS

Vul het formulier in en vraag je gratis trial aan. We proberen dezelfde werkdag nog bij je terug te komen.

Wat zeggen klanten over Savvii?

 • Claudette Klaster - VNA.nl
  “Bijzonder goede ervaringen! Bij verhuizing website, livegang website en optimaliseren snelheid. Savvii reageert snel op mails, maar prettig dat je hen ook gewoon kunt bellen. Bieden precies wat bij jouw situatie past. Denken verder met je mee dan ze zouden hoeven! Bovendien nemen ze de tijd voor je.”
  Claudette Klaster - VNA.nl
 • Eugene Blommaert - Eijdems Internet
  “Savvii is toch wel één van de beste, zo niet beste hosting provider waar ik mee heb samengewerkt. Verwacht bij Savvii een supportdesk die altijd klaarstaat, geen vraag die te moeilijk is en altijd met een persoonlijke en klantvriendelijke touch. Wij hopen nog lang met Savvii samen te werken.”
  Eugene Blommaert - Eijdems Internet
 • Fabian Dech - Solomax Internet BV
  “Al sinds jaar en dag is Savvii onze hostingprovider. Super support en stabiele servers. Dat is wat wij voor onze klanten willen. WordPress Hosting? Savvii! ”
  Fabian Dech - Solomax Internet BV
 • Gerrit Vermeulen - Lightside.nl
  “Als professioneel webdesigner, met de focus op design en content en met net iets minder IT-kennis, is Savvii voor mij van onschatbare waarde. De helpdesk is altijd bereikbaar en de mensen van support weten wat ze doen! Zo kunnen wij ons bezighouden met waar wij goed in zijn: mooie websites bouwen!”
  Gerrit Vermeulen - Lightside.nl
Heers

“Na 5 jaar samenwerken kan ik zeggen dat we met vertrouwen onze sites bij Savvii neerzetten”

Roderick van Straten , Opperhoofd Heers
Lees waarom internetbureau Heers kiest voor de hosting van Savvii