Volg je een HBO opleiding in Finance en ben je klaar voor een uitdagende en leerzame stage binnen een jong en dynamisch webhosting bedrijf?

Dat komt goed uit! Savvii heeft namelijk een Finance & Control Stageplaats, Fulltime in Nijmegen.
Van september 2022 t/m januari 2023.

Savvii is een vernieuwend ICT-bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in Managed Webhosting en zijn onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS). Het huidige Savvii is op 1 januari 2022 ontstaan uit een fusie van 6 kleinere bedrijven.
Momenteel zijn we druk bezig met het samenvoegen van: De productcatalogus, het klantenbestand, het leveranciersbestand, de medewerkers-poel, de bedrijfssoftware en bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

Vanaf september gaat Savvii over op nieuwe Billing & Automation Software.

Als stagiair draag jij samen met de Administrative Specialist zorg voor continuïteit van financieel administratieve processen bij de Legacy-bedrijven en -systemen. Bovendien zorgen jullie er voor dat de nieuwe processen in de Billing & Automation Software goed worden geïmplementeerd en dat de migratie vloeiend verloopt. Er worden tal van grote en kleine projecten gestart en uitgevoerd.

  • Je voert administratieve werkzaamheden uit, zoals facturatie en het boeken van betalingen.
  • Je neemt deel aan projecten, administratieve controles, het maken van rapportages, migratie van administraties en processen.
  • Je draagt zorg voor ad hoc werkzaamheden op financieel administratief vlak.

Kortom

Als stagiaire krijg je bij Savvii veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je voert je werkzaamheden uit onder de hoede van de Administrative Specialist en staat er dus niet alleen voor. Je wordt onderdeel van het team en bent betrokken bij de organisatie. Een mooie kans om veel te leren en echt bij te dragen.

Heb jij interesse? Laat het ons weten!