Nu meer sites in één pakket bij Savvii

Savvii Updates
Gijs Hovens, 6 november 2013

De afgelopen tijd hebben we o.a. op WordCamp Europe, op WP Meetups en telefonisch met veel WordPress site beheerders en developers gesproken. Daarbij kwam steevast de vraag naar voren of we veel kleine WP sites konden hosten tegen een eerlijke prijs. Op die vraag kunnen we nu bevestigend antwoorden.

Waar voorheen de goedkoopste optie bij Savvii één site in pakket 1 was voor €29,- p.m. is het vanaf nu mogelijk om vanaf pakket 2 meerdere sites binnen één pakket te draaien. Respectievelijk 10 sites in pakket 2, 10 sites in pakket 3 en 20 sites in pakket 4.

We rekenen daarbij een meerprijs van €6,95 p.m. voor elke extra site die je toevoegt (de eerste site is inbegrepen in het pakket). Met die €6,95 dekken we de extra inkoopkosten af die wij maken (o.a. Sucuri malware scans en servercapaciteit).

De snelle rekenaars onder jullie zullen snel concluderen dat de prijstechnisch gezien de meest interessante optie 10 sites in pakket 2 is. Dat klopt, want volgens ons rechtvaardigen de extra features, de grotere hoeveelheid bezoekers die je aankunt en het feit dat je sites in pakket 3&4 op een eigen VPS staan een meerprijs.

Even een kort rekenvoorbeeld. Stel je host 10 sites in pakket 2, je betaalt dan het volgende:
59,- (pakket 2 incl. 1 site) + 9 x 6,95 = €121,55. Dat komt neer op €12,16 per site.

We hopen zo de komende tijd meer beheerders van kleinere sites te kunnen verwelkomen. Uiteraard is het ook mogelijk de resources van een VPS uit pakket 3 of 4 volledig in te zetten voor één enkele grote(re) site.

Bekijk onze prijzen & pakketten pagina voor meer details.

-Team Savvii

Gijs Hovens - Gijs is marketing manager bij Savvii. Hij heeft al bijna 10 jaar lang diverse WordPress websites en houdt zich bezig met o.a. SEO, SEA, onze producten en het organiseren van de WordPress Meetup Nijmegen.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!