Performance boosters

Flexibele PHP-mogelijkheden

Gebruik de nieuwste PHP-versie, of schakel naar een oudere versie. Zo beschik je altijd over de meest ideale setup.

Geavanceerde caching

Met caching helpen we websites aanzienlijk sneller presteren. Zowel statische en dynamische content wordt veel sneller ingeladen. Met speciale configuraties voor WordPress, Magento en Shopware.

Bliksemsnel platform

Savvii beschikt over een geavanceerd managed hosting platform. Voorzien van de laatste innovaties en een sterke focus op performance en veiligheid. Moderne en krachtig, zelfs onder hoge belasting.

Performance optimalisaties

Je gebruikt jouw website anders dan ieder ander. We kijken naar jouw persoonlijke situatie, en optimaliseren waar nodig voor de meest optimale resultaten. Zo laten we websites nóg beter presteren.

Website prestatie scans

Onze premium pakketten beschikken standaard over website prestatie scans. Bij de on-boarding brengen we de laadtijd van jouw website in kaart en kunnen we zien waar eventuele bottlenecks zich bevinden, of prestatiewinst te behalen is.

 

 

Beveiligingsoplossingen

Malware detectie & preventie

Ieder pakket is voorzien van dagelijkse platformscans op backdoors, malware en andere veiligheidsrisico’s.

Malware removal

Malware kan van alles zijn. Van Trojaans paard, tot stukken code om betaalgegevens te achterhalen. Is jouw applicatie geïnfecteerd? Onze Premium Managed E-commerce pakketten beschikken standaard over deze feature. Voor andere pakketten is deze af te nemen als losse add-on.

DDoS-server bescherming

We waken dag en nacht over ons netwerk zodat jij zorgeloos kunt online ondernemen. Door verschillende afweermechanismen in te zetten kunnen we DDoS-aanvallen tijdig op sporen en elimineren.

Ondersteuning nieuwste software

Savvii ondersteunt de nieuwste software versies. Zo beschik je altijd over de nieuwste functies, ben je beschermd tegen mogelijke fouten en kwetsbaarheden in de software en voorkom je onverwachtse kosten op lange termijn.

Optionele performance add-ons

LiteSpeed caching

LiteSpeed is een alles-in-één caching-plugin met ondersteuning voor HTTP/3. WordPress websites én Magento webshops kunnen daardoor tot wel 2x zo snel worden, zelfs met piekbelasting! Dat is niet alleen fijn voor je bezoekers, maar ook voor je SEO. Prijs in overleg

Load balancer

Alles draait om balans. Zo werkt het ook met het verkeer op jouw website. Als jouw website de hoogst mogelijke beschikbaarheid en snelheid vereist, of als jouw website grote hoeveelheden verkeer moet verwerken, is een load balancer de oplossing. Prijs in overleg

Prestatie optimalisatie

Beschikt je pakket niet over een prestatie optimalisatie? Dan kun je deze alsnog bestellen als losse add-on. Dan optimaliseren de server voor jouw website/webshop voor de beste performance. Prijs in overleg

Content Delivery Network (CDN)

Boost de prestaties en veiligheid van jouw website/webshop met een CDN. Een CDN zorgt ervoor dat content van jouw website altijd via de meest optimale route bij jouw bezoekers terechtkomt, overal ter wereld. Prijs in overleg

Optionele security add-ons

Malware removal

Wil je ook gebruik maken van onze malware removal services? Deze kun je als losse add-on toevoegen aan je pakket. Wij scannen de website op malware en zorgen ervoor dat deze malware-vrij wordt teruggegeven. Prijs in overleg.

DDoS-bescherming klantspecifiek

Wordt jouw website specifiek getarget? Dan kunnen we een extra beschermlaag voor je inrichten. Zo weet je zeker dat jouw website en alle gegevens daarop veilig zijn. Prijs in overleg.

Support EOL-software

Hoewel we het upgraden naar de nieuwste software-versie aanbevelen, snappen we dat er applicaties zijn die een oudere versie vereisen. Maak je gebruik van EOL-software en wil je dat we daarbij ondersteuning bieden? Vraag ons naar de mogelijkheden. Prijs in overleg.

Optionele support add-ons

24/7 website monitoring

Met 24/7 website monitoring kijkt er altijd iemand mee om te controleren of alles goed gaat. Gaar er iets mis, dan kunnen we snel schakelen om het probleem te verhelpen. In veel gevallen nog voordat jij er iets van merkt. Prijs in overleg.

Support SLA

Beschikt je pakket niet standaard over een SLA maar heb je daar wel behoefte aan? Het is bij Savvii mogelijk om naast je pakket een SLA af te sluiten. Voor slechts € 100, - per maand geniet ook jij van alle voordelen die ons SLA te bieden hebben.

Migratie support buiten kantooruren

Liever migreren buiten kantooruren zodat alle projecten zo min mogelijk verstoord worden? Dat kan. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht. Prijs in overleg.

Vragen of advies over add-ons?