Ons verhaal

Savvii is oorspronkelijk ontstaan als dé Managed WordPress Hosting specialist in Nederland. Door een landschap dat continu aan verandering onderhevig is, is Savvii doorgegroeid tot expert in diverse specialismen. De samenkomst van deze diverse specialisten zorgt ervoor dat wij allround hosting kennis hebben op een hoog niveau.

De dagelijkse missie van Savvii is om de digital agencies, developers en webshop eigenaren in Nederland te laten groeien op de schouders van onze expertise op hosting gebied. De komst van nieuwe technologieën gaan hand in hand met grotere uitdagingen. In die strijd zijn we betrokken bij onze klanten en partners en helpen we ze dagelijks winnen met de beste oplossingen.

Wij zijn trots. Wij denken in mogelijkheden. Wij zijn betrokken. Wij zijn Savvii.

“Bij Savvii zijn we samen echt één team. Een gebundelde kracht van hosting specialisten, developers, support experts, creatievelingen, marketeers en sales enthousiasten. Samen leren we van elkaar. Bij ons is het product meer dan alleen een stuk techniek: het is een complete service om onze klanten verder te helpen.”

- Arno Meuldijk, Managing Director

Klanten en partners die groeien op onze schouders

Kom werken bij Savvii!

Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid, betrokken collega’s, continu blijven leren, ruimte voor innovatie en fouten mogen maken. Dat is werken bij Savvii.