Nieuw affiliate programma – Verdien extra geld

Savvii Updates
Benoit Gütz, 2 maart 2016

Onlangs hebben we bij Savvii een compleet nieuw affiliate programma live gezet.

Kwaliteit hebben we bij Savvii hoog in het vaandel staan. Met het oog op deze waarde hebben we ons affiliate programma eens onder de loep genomen. Naar aanleiding van deze analyse hebben we een aantal belangrijke zaken aan het programma verbeterd. Zo hebben we een nieuw vergoedingsmodel, zijn we overgestapt op nieuwe software en wordt er voortaan maandelijks uitbetaald.

Wat houdt het affiliate programma in?
Via het Savvii Affilliate programma kun je aantrekkelijke vergoedingen verdienen door Savvii te promoten op jouw website. Door het plaatsen van links, logo’s en/of banners kunnen jouw bezoekers doorklikken naar de website van Savvii. Wanneer deze bezoeker vervolgens klant wordt, ontvang jij een vergoeding.

Welke vergoedingen kun je krijgen?
Onze vergoedingen zijn afhankelijk van het pakket dat bij ons wordt besteld en van het aantal nieuwe klanten dat je als affiliate binnenhaalt (sales). Het aantal sales bepaalt in welk vergoedingssegment je terecht komt. Vergeleken met ons oude vergoedingsmodel, ontvang je meer voor grote pakketten die worden besteld en minder voor kleine pakketten. Ook kom je als affiliate eerder in een hoger segment terecht, maar kun je ook terugvallen naar een lager segment. Door beide wijzigingen kun je sneller meer geld verdienen, zeker als je actief je bezoekers wijst op de VPS pakketten die wij aanbieden.

Bekijk de vergoedingen

Wat is er veranderd?
• Nieuwe software, namelijk op affiliates.savvii.eu
• Vergoedingen op affiliates.savvii.eu zijn afhankelijk van het pakket dat is besteld
• Je komt eerder in een hoger segment, maar kunt ook terugvallen
• Er wordt maandelijks uitbetaald in plaats van per kwartaal
• Je kunt ons voortaan bereiken op affiliates@savvii.eu
• Nieuwe HTML5 banners
• Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!