Nieuw: De Savvii WP Migrate verhuisplugin

Savvii Updates
Benoit Gütz, 19 november 2015

Met trots presenteren wij Savvii WP Migrate, dé plugin om je site(s) eenvoudig, snel en gratis naar Savvii te verhuizen. Geen gedoe meer met het downloaden van je site, exporteren van je database of het rechttrekken van je config bestanden en links. De plugin kopieert de volledige website en converteert alle nodige bestanden en database velden. En dit met slechts één druk op de knop. Je WordPress site verhuizen naar Savvii is nog nooit zo makkelijk geweest!

savvii wp migrate plugin

Hoe werkt het?

De plugin vraagt je jouw mailadres, URL en Savvii sFTP gegevens in te vullen. Vervolgens druk je op ‘migrate’ en wordt je volledige site naar de opgegeven omgeving bij Savvii verhuisd. Op jouw mailadres ontvang je statusupdates betreffende de verhuizing. Zodra deze is afgerond ontvang je een mail met verdere instructies. Bekijk voor meer informatie het artikel ‘Hoe verhuis ik mijn site’.

Verhuisservice

Savvii heeft in de ontwikkeling van deze plugin geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het nu heel eenvoudig is om je website naar ons te verhuizen. De 45 minuten gratis-verhuisservice bij nieuwe pakketten komt daardoor te vervallen. We achten iedereen in staat om sites zelf te verhuizen met behulp van Savvii WP Migrate.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de plugin, de verandering in propositie, of wil je toch dat wij de verhuizing voor je uitvoeren, neem dan contact met ons op.

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Er zijn 4 reacties

Manuela van Prooijen

17 december 2015

Is het hiermee ook mogelijk om binnen Savvii van staging naar live te migreren en omgekeerd? Of te synchroniseren?

Reageer op Manuela van Prooijen

Gijs Hovens

18 december 2015

Hi Manuela,

Ja, dat is technisch mogelijk. Echter betalen wij als Savvii de plugin maker (BlogVault) voor elke verhuizing die met de plugin wordt uitgevoerd. Voor nieuwe sites hebben we die kosten graag over. Echter voor het heen- en weer verhuizen van sites binnen het Savvii platform wordt het praktisch meteen verliesgevend. We zullen hier dus op de een of andere manier mee aan de slag moeten. Ik ga nog even graag persoonlijk met je in overleg om hier over van gedachten te wisselen.

We hopen op je begrip.

Gr. Gijs

mathieu scholtes

4 juli 2016

Als de instellingen eenmaal goed staan is het een kwestie van op de knop drukken. Werkt goed!

Cynthia Wentink

17 juli 2017

Ik heb de plugin gebruikt om een kopie te maken van mijn live omgeving naar mijn ontwikkelomgeving. De plugin scheelt mij veel handmatig werk! Ik ben heel blij met deze plugin.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!