Nieuwe producten: VPS One L en XL

Savvii Updates
Benoit Gütz, 28 september 2016

Bij Savvii krijgen we steeds vaker de vraag of we een VPS-oplossing voor één website kunnen bieden, die groter is dan het VPS One pakket. We zien dat de ondernemingen van onze klanten groeien en dat ze steeds hogere eisen stellen aan een hostingpakket. Wij groeien natuurlijk graag met hen mee. Daarom hebben we nieuwe VPS’en geïntroduceerd: de VPS One L en XL!

De VPS One is al supersnel, maar met de VPS One L doen we er nog een schepje bovenop. Deze VPS is ook optimaal getuned voor één enkele WordPress applicatie. Dit houdt in dat we alle resources (zoals RAM, CPU & PHP workers) aan deze site toekennen. De VPS One L heeft de dubbele hoeveelheid RAM, & CPU ten opzichte van de VPS One en heeft ook meer opslagcapaciteit, namelijk 65GB (i.p.v. 20GB). Naast de VPS One L is er ook de VPS One XL. Deze heeft wederom meer RAM en CPU en heeft een opslagcapaciteit van 160 GB.

De VPS One L en XL zijn uitermate geschikt voor grote webshops of blogs die zeker willen zijn van topprestaties, ook bij piekverkeer. We bieden de VPS One L aan voor €119 p/m en de XL voor €219 p/m. Het pakket is eenvoudig te bestellen via ons besteltraject.

Wil je up- of downgraden naar een VPS One L of XL? Neem dan contact met ons op en we maken het voor je in orde.

Wil je weten welk pakket het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via: 024-820 00 00 of vul ons contactformulier in.

Benoit Gütz - Benoit houdt ervan om aannames uit de weg te ruimen. Hij is erg data-driven. Als online marketeer bij Savvii analyseert hij de impact van marketingcampagnes. In zijn vrije tijd is hij veel aan het moutainbiken en aan het hardlopen, waarna ook deze activiteiten geanalyseerd worden.

Reactie achterlaten

Leer ons beter kennen!