Eenvoudig een domeinnaam registreren

De eerste stap naar online aanwezigheid van jouw bedrijf is domeinregistratie. Geef je online bezoeker een snelle indruk met een pakkende domeinnaam. Savvii biedt een brede selectie van domeinextensies aan. Zo kan iedereen een unieke domeinnaam registreren, passend bij zijn bedrijf, hobby of doel. Waar wacht je nog op? Claim direct jouw plek op het web.

Domeinnaam registreren: kies je favoriete extensie

TLD
Domeinextensie
Prijs
Registratieduur
width=.nl€ 21.9912 maanden
width=.com€ 28.9912 maanden
.be € 28.9912 maanden
.de€ 28.9912 maanden
.eu€ 26.9912 maanden
.net€ 30.9912 maanden
.org€ 30.9912 maanden
.app€ 36.9912 maanden
.dev€ 31.9912 maanden
.site€ 46.9912 maanden
.shop€ 51.9912 maanden
.online€ 51.9912 maanden
.blog€ 44.9912 maanden
Sebastiaan van der Lans - Van Ons

“We kiezen voor de helden van Savvii omdat ze echte specialisten zijn. Zij regelen de snelle hosting, en wij richten ons op onze klantprojecten.”

- SEBASTIAAN VAN DER LANS, Oprichter Van Ons

Veelgestelde vragen

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?

Het verhuizen van een domein is eenvoudig én snel geregeld via de Savvii billing beheeromgeving. Zorg dat je in het bezit bent een verhuistoken. Verhuizen maar.

Mijn domeinregistratie verloopt bijna, wat moet ik doen?

Je hoeft hier geen actie voor te ondernemen. Jouw domeinnaam wordt automatisch verlengd door ons, wanneer er geen opzegging van is ontvangen.

Is het ook mogelijk andere extensies te registreren die niet staan vermeld?

Ja zeker. Op onze website staan alleen de veel gebruikte extensies, maar het is ook mogelijk om andere extensies te registreren. Indien je geïnteresseerd bent in een andere extensie kun je altijd even contact met ons opnemen.

Binnen welk tijdbestek is een aangevraagd domein beschikbaar?

Een domeinnaam kan binnen enkele uren actief zijn. We registreren het domein op het moment dat we jouw betaling ontvangen hebben. De registratieduur is afhankelijk van het tijdstip waarop je de aanvraag doet. Een registratie buiten kantooruren wordt de eerst volgende werkdag in behandeling genomen.

Ik heb een spelfout gemaakt in de zojuist opgegeven domeinnaam. Wat nu?

Neem zo spoedig mogelijk contact op om ons hierover in te lichten. Wanneer de domeinnaam geregistreerd is zijn hier namelijk geen wijzigingen meer in aan te brengen. Je zal opnieuw kosten moeten maken voor een nieuwe domeinregistratie.