Value Partner model

Ons Value Partner model is speciaal ontwikkeld voor het optimaal ondersteunen van digital agencies. Actieve ontzorging staat bij ons voorop. Doordat wij het support op ons nemen, kunnen onze partners zich volledig focussen op hun core business. Onze specialisten staan altijd klaar om de partners en zijn klanten te voorzien van hulp wanneer dit nodig is. Oók proactief, wanneer we de vraag of noodzaak al zien aankomen. Bij de projecten van onze partners hebben onze specialisten in het voortraject een adviserende rol, in het installatie proces een leidende rol en in het operatieve proces een ontzorgende rol. Wij geven een zorgeloos gevoel, zodat jij als digital agency én jouw eindklanten altijd weten dat het goed zit. We blijven ons partner model constant doorontwikkelen om mee te kunnen groeien met digital agencies en extra waarde te kunnen bieden in een sterk partnership.

“Na vijf jaar samenwerken kan ik zeggen dat we met vertrouwen onze sites bij Savvii neerzetten”

- Roderick van Straten, Opperhoofd internetbureau Heers

Value Partner model levels

Door onze unieke aanpak hebben we het vertrouwen van vele partners gewonnen en lange relaties opgebouwd. Hoe langer, groter en intenser de samenwerking des te hoger het partner level. Samen zoeken we naar een pakket dat het beste aansluit bij de behoeften en ambities van de partner.

Meld je aan

Naam(Vereist)

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor het Value Partner model?

Om je aan te melden voor het partner programma dien je het bovenstaande formulier in te vullen. Ons account team neemt contact op om de vervolgstappen te bespreken. 

Welk partner level past het beste bij mijn agency?

Twijfel je over welk level het beste aansluit bij jou als agency? Neem dan contact op met ons account team om erachter te komen welk level het beste past. 

Hoe werkt de kick-back precies?

Binnen het Value Partner model ontvang je maandelijks een korting in de vorm van een creditfactuur. Deze kick-back fee is gebaseerd op de maandelijkse klantomzet. Deze is dus enkel toepasbaar op de domein en hostingproducten. De hoogte van de kick-back fee verschilt dus per partner. In andere woorden: The bigger the better.